NVIDIA 顯示卡閪冧捷報15 老黃屌你老母

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
係,等30系中階清嗮先有,靚650w既話3070ti無乜問題既,你用乜牛?同埋乜cpu
5600X,antec hcg650 gold,聽人講3070ti vram好熱
咁用3070ti無問題,vram係熱但係打機黎講無乜問題既
唔特別建議買70ti
多個10% 都無,又要擔心gddr6x 既熱
同價至會考慮70ti
上機後再undervolt減熱
應該全部嘢default就算,買完AMD cpu PBO都冇set過
一直等緊tuf or msi gaming系列降價
唔會負荷過重就得啦,平時都係文書機youtube多,得閒先玩下spiderman apex
嗚呀嗚呀
最主要呢隻Game 4K難搞啲
我的天,quit game!!
睇人玩咪算
隻game(甚至可以話間廠) reading多過playing
下,我仲以為4K 60hz
3080應該唔會有咩壓力
屌咁樣即係局住40系
睇埋A卡咩環境
要開盡個dlss,雖然會穩60fps,但dlss開盡既時候就覺得畫面明顯地濛
updated 20221001
香港顯示卡價格vs性能list 應該係40系出之前最後一次update今個月啲價依然變動唔大,主要係2000-3000價位既卡平咗小小,3050終於見1字頭雖然相比同價位既卡都係差啲6650xt降價之後性價比進一步提升,雜牌3060ti肯搏既都叫抵玩,同埋amd高階卡繼續清貨,唔介意光追同driver差小小既都可以考慮下
技嘉 GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G 顯示卡
登錄送《Marvel’s Spider-Man》技嘉 GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G 顯示卡 ↑點我立即登錄 ◆顯示晶片 :nvidia® geforce rtx™ 3080 ti ◆記憶體
24H到貨
2萬台幣
啱啱由R9 390X up to RTX 3080TI,玩FFXV一眼就望得出啲色唔同左,唔知點解好似覺得Radeon既色好過GeForce,但為左試吓RT係咪咁神所以轉返N記,個人認為呢個時候既Radeon RX6000高階卡諗得過,光追效能流失當然係GeForce RTX 3000技勝一疇,但又不至於一面倒,遇到怪獸3A作品,就算係3090都會企喺度。
自己錢買 洗乜過
PC HOME有冇得直送香港?
4090 開箱全世界都無
好難得小貓三四隻
我女朋友台灣人,唔知寄要幾錢
聽日叫佢即買
你去睇佢海外版
有list 個啲至有得外送
真頭弱智
仲貴過2年前開賣價 班袋理個腦塞滿哂屎
THANKS我唔等了 出先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞