NVIDIA 顯示卡閪冧捷報15 老黃屌你老母

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
我都係花生不過燒到我到 講緊我仲要真係幫聯絡之後乜都冇做過

而且冇咩好查 因為我都講哂內情出黎已經
又要冒風險曬命,之後又要淆底del post

最後為乜?
我就唔信佢分少gpu俾giga啦
30系賣唔撚出,40系咁既價位本身又唔高需求
連登不嬲係咁

講少句仲好,講得多對你又冇好處
早兩日買左FTW版
唔出奇的

Giga出事 你估其他aib Asus msi 冇落井下石咩

Nvidia真係可以罰的 因為真係佢話事

Giga而家仲煩過所有人啦 佢要同nvidia交代返
絕版了
巴打要好好珍惜
個rgb值40美?
所以唔多講了

都係個句 我純粹針對有人針對我既言論
同nvidia講再嘈我跟evga
同多左啲爛銅爛鐡咁啫
今鋪技姦死唔掂件事俾輝達
屎都食得
黎緊條路好難行
全球rma值40美除咗evga無牌子有
佢一開始唔知件貨原來咁大獲既

咁佢冇簽過nda 其實佢放上網 都唔會有法律責任

但其實就算去到而家件貨變到咁 佢事前唔知 都冇事

點解del post 因為一來開始發覺件貨原來有問題

二來原廠想要交代俾nv
如果真係好有錢,要威既不如曬其他"貴"野事實就係其實唔係好有錢,買幾張所謂"高階卡"曬出黎,就一班智障話乜乜:嘩,好有錢算啦,圍爐就得
最on9係油耳幫佢走去同技姦拆掂件事
其實係原廠搵我

我只係提供聯絡

中間咩行動 決定我冇做過的
我幫大家翻譯:
本身呢就唔係老鼠貨
冇簽NDA唔代表唔洗跟規矩
上左LIHKG玩到咁大 即刻變老鼠
最重要都係你地班大佬袋理當皮嬲佬臭4
落櫻應該係比較緊 evga 既 xc3同ftw3 既分別
聯絡?點聯絡,你都唔識佢?
唉最後都唔知會唔會影響第時出貨個情況
Rgb40美抵啦
10月12先公開發售既RTX 4090,無啦啦有件"水貨"無單流出,仲要擺Carousell賣,唔係代理/鋪頭(熟人)既渠道買倒既偷跑貨,條友又玩開硬件,緊貼資訊架喎,但係竟然"唔知"貨源有問題?成件事幾無邏輯,係咪近代教育有咩問題搞到而家班人完全無思考能力?

接贓姐,無事無問題
你叫技姦直頭接搵連尼住好過啦
以佢咁既人格呢小小既教訓絕對唔足夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞