NVIDIA 顯示卡閪冧捷報15 老黃屌你老母

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
代理不死身 上面俾咩照塞俾下家
上左同一條船 唔會太過份
如果你好似我二咗食幾板丁丁牛
拎貨實優先細鋪就難講
6x 先係拖累呀

你 60ti 塊板本身預你幾多發熱量?
好多時都只有 2fan

你唔係話原生就預左用 6x 個啲 80 既design 喎
VRAM標準工作溫度110度
60TI直頭變左屎
唔好意思 落櫻係咁
佢係硬件台吉祥物黎
根本就係老黃將本身 GA102 個啲配料 (GA102, 6X),
硬塞落去啲仲有市場既中低咭度

個面就好似賣大包咁, 又俾你買到咭, 又要 free upgrade
但實際炒唔炒車, 無人知 (我相信出左都唔會多評測, 因為水尾)
其實只要理性討論,
大家一齊學多啲野都係好

落櫻巴都可以係代表緊一啲新接觸 DIY 巴打既睇法 / 認知
我會建議會然唔好掂DDR6X
自己用緊70TI SUPRIM VRAM溫度叫過得去
普通卡直頭不可接受
係 大家都係想買平卡
睇多啲冇壞
我冇錢收 單純用家角度分析
不過落櫻25仔黎
因為人有我無, 更加唔使賣
講好做等等黨

雖然我都係
呢個真 消費者聽到有技術就濕哂
根本無諗過其實有無用
條友為左攞存在感都幾揼本

係悠二個gp有少少覺得有佢講無人講咁
正常人其實睇下 performance summary算啦

最多特別留意下自己隻game咩新技術都唔開情況下幾多fps
我都有起group 或者呢度講自己立場 同埋件事真相

不過有d人唔信咋嘛
退黨保平安

網絡世界唔需要真相呀嘛
難得有野好玩,仲唔發大嚟搞咩
所以你見我其實唔算多出聲

我都只係保障自己針對返講緊我既回覆

因為之前有d人講到張卡黎自我到

咁當然唔係 我都澄清返 唔係香港貨

都講到del post關我事 所以琴晚 我都講返 原廠有寄email 俾lihkg

而真相就係giga要同nvidia好好交代件事

我都重覆 起呢件事上面 我只係幫原廠聯絡下人 提供下資料
反正都冇乜野,唔通踢走埋giga咩
食花生就得㗎啦
呢啲野留番俾連登偵探去查
不過呢件事令我覺得香港海關少少廢

唔理lu~
我就繼續係到專注屌老黃
以前起其他國家 有某個牌子都有出現左類似情況

俾nvidia禁售左一段時間同分gpu既數目少左好多 因為罰

對原廠黎講好大獲的
我再重覆 根據我收到既消息

件貨去到某個地區既代理 箱貨已經開左(唔係香港代理)

而呢批本身都唔係俾香港既貨

所以 你問我 肯定就唔係香港代理先 都講明先唔係我

都應該唔係任何香港一間有規模少少既鋪頭

我估係有人偷完 之後將件貨轉左兩手 最終落到carousell個賣家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞