NVIDIA 顯示卡閪冧捷報15 老黃屌你老母

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
30系最新價邊到有得睇 唔想出去
想轉會 但唔只打機 有cuda cores好似保障啲
邊張先
WELCOME BACK 3060TI
3080係唔係入手好時機,五千頭
定係再等等
你要等取代品的話.應該要等到出年2023 Q1尾或者Q2頭.我估計

3080 5000幾.我個人覺得係可以
2k144
主要個考慮係可以用好多年
我對上部機係i5-3550+1050ti
返咗工之後冇曬空閑時間拆機裝機
舊年換咗5800x 所以想換張好啲嘅display
Time to try out intel
https://youtu.be/a-KmhAEuHXw
大機率炒driver, 自己去官網download driver(唔玩最新嗰啲驚嘅話裝472.12)+disable network adapter再用ddu刪乾淨個driver重裝,如果都係同樣問題就有機會係張卡問題,但睇你個case似係cpu/ram多啲,火牛俾唔夠電都有機會, 試埋重裝windows, 建議裝pro唔好裝home
3080 10g
DLSS 2.0 同3.0已經唔係AI放大 你老母已經玩到插幀做假狗
買黎做乜 要咁假唔好買PS5? 呢代就等賤種黃跳樓啦 定價咁貴係想做番靚盤數 礦潮條靚數玩左幾年 呢鋪佢死硬
老闆,有冇邊張推介/黎緊會做優惠
呢張好撚耐無跌過 香港腦場企硬$5699

外國就已經跌穿$5000

利申:等緊 話無貨都等
個人覺得有少少搵笨
腦場仲當人傻仔

不過3080以下型號應該可以諗諗
你平時玩開咩先…唔駛下下衝3080
呢個時間有啲唔上唔落..
source?
老黃係要屌 而且不需要原因
我為咗部 ps5 出咗隻 4k moon… 但張 2080 推唔郁,而家出 3080 / ti 又好似好蝕底咁,好慘
落返2k唔得咩?
利伸未用過4k mon
2個世界 4K係番唔到轉頭 同埋3080係唔夠推 唔上唔落 60HZ就3080
120以上最小要3080T起
睇片3090都推唔到4k高畫質120fps喎,最多100咁上下
就算3090Ti/6950XT都要周邊硬件CPU&RAM夠強勁先可以去到100Fps
計埋DLSS 傳統性能永遠都做唔到同世界3A 120FPS
4k 我睇過用 3900x 定 5950x 定 7900x 都係差唔多表現咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞