NVIDIA 顯示卡閪冧捷報15 老黃屌你老母

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
Intel 13900k + 4090
冬天再唔怕凍
真係得?
我好懷疑
不過唔使估估下好快有答案
成個倉都係 舊卡
一日清唔哂都唔出40中高階
商人角度係咁切
用家角度:食屎啦
一車車後門走貨俾礦工又唔提下
名人堂HOF把扇會跌出黎
做人做狗自己揀
叫個班礦狗埋單啦
我flight sim撚..等flight sim啲更新完全支援到又唔會hang機 就直接入4090….

呢個價 得6700XT入得口
用埋電池最大效能 ..著背心都得
人地熄機等緊機會
遲啲會唔會返埋6900 XT?
諗住等RX 7000有review之後再決定買6000定7000
650w牛買卡好大限制

btw Ryzen 7000賣街後5600 / 5700X / 5900X會唔會減價,唔想換ram,老母板同火牛
有.但我覺得麻麻地.個價
我覺得6800 XT.好好多
https://www.faroll.com/product/5897/10msi-radeon-rx-6900-xt-gaming-x-trio-16gb-gddr6
跟你
咁其實u都要轉amd?
咁又要轉埋地板support?
有平買平
4090 點止換牛 要玩埋分體水冷啦
今日MSI.第一波A卡降價
6800 XT跟降價後既msrp但係6900 XT唔跟?
btw Ryzen 7000賣街後5600 / 5700X / 5900X會唔會減價?
我都唔知點解

amd 5000系cpu.應該唔會再降價
其實柒彩又未至於地底泥
起碼見 外國YT 啲評測,
佢3080, 最top 個款 vulcan 係同牙石睇齊, 入到 B grade

2060 就無跟開, 唔知20 / 30 造工有無大差距
去英森買 寄香港 6900xt
5000都唔洗 英鎊重跌緊
去英森買 寄香港 6900xt
5000都唔洗 英鎊重跌緊
而且礦狗先賣就用唔到嘅礦卡,用到性能良好嘅就留底做等等黨等東山再起

所以依家買二手卡嘅ching請自求多福
邊張?我見最平連運£629.36
想問$25000筆直可唔可以砌到部40系機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞