NVIDIA 顯示卡閪冧捷報15 老黃屌你老母

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
我想知最尾件貨有冇被沒收?有冇退返錢?

如果我唔交返件貨出嚟又點?
Giga方面就當然有我聯絡

咁岩買個人係膠爸.我有佢contact.因為佢之前同我買過野

咪幫佢地聯絡下.

如果係第二個人放上黎.我又冇contact.咁就算原廠搵我.我都聯絡唔到咩
咪send左email.所以del 左post
呢個我暫時唔知.我其實都只係收風.所以我唔評論
不知者不罪
美麗新香港
錯漏百出但正常運行中
你估果條咁既傻膠知唔知?知都扮唔知啦,賊贓喎
膠:我2萬買假貨?冇可能囉!
一定係真野 唔係映上黎扥?
有錢就有得玩 你地眼紅好拿
真係有錢架
窮撚想過下手癮要左計右計
唉,呢鋪碌柒啦,機都未裝倒上去就玩撚完
嗱公道講句,不喜勿插

呢件事唔會搞大到上法庭
就算上到去,膠爸都係受益於疑點利益歸於被告,需要原訴人去搵證據出嚟:膠爸係早就知件野屬於贓物,但事實上好難搵。同去證明張卡係贓物

不過調查方向好多,海關 零售商 我二 代理 連仔 廠商 船公司 運輸公司

到時可以見到我二盧山真面目
同條傻鳩個柒頭(如果真係上庭)
之前佢20,30都一樣偷跑又見佢被人告點會有問題
所以咪話膠爸今次太過高調

靜靜地咁唔得嘅
其實我唔係好明有咩問題,giga當睇唔到唔得架咩
話係贓物喎
仲報埋警添
我驚最後又係佢地出醜之前啲爆炸牛
我都係話佢就算知,都一定會扮唔知呢D Case唔大機會去到上庭。討論咁講,一個人做左d犯法野,不過無比狗拉倒又無比狗告,咁佢究竟算唔算有犯法?呢d留返本人自己諗,食花生姐。
調轉咗,係有人傳過去
複製再貼上再㩒個制有幾難
老實講我又覺得無野做到
giga報警只係比nv一個交代畢竟自己都柒咗
無事既,就算告咪認罪,影帝上身,最多罰款姐。
仲講緊Gigabyte壇嘢?
算啦~可能當時人冇諗咁多純分享心態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞