NVIDIA 顯示卡閪冧捷報15 老黃屌你老母

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
屌,講到royal級普通人買唔到咁,成班傻仔仲奶到雪雪聲,原來只係老鼠貨
你咁講就唔岩 偷跑貨唔通就係賊贓咩
平時買GAME 都會偷跑啦 唔通我又當佢老鼠貨咩
點證明佢知定唔知,啫係佢係有錢佬,大把錢到無地方洗,想搵啲嘢買。。
佢似要交返張卡出嚟比人,等單case完左再睇下點處理
善意原則 你要假定佢係一個好人先
除非交易對話中有講明係老鼠貨
美馬evga唔送香港 重有咩方法擁抱evga
BNS
應該你張咭唔係美馬做 logistic
大部份美馬賣既, 送香港都係免運

可能要睇下有無其他 seller, 或者用集運
如果貨主有報警, 咁張咭應該會變證物

審完照正常應該會歸還原貨主
買家就要搵撻貨個條友回水
係啵 其實evga仲生唔生產30系列卡?
唔會啦~但保養會正常運作
停晒架啦
手頭既料應該都只係留黎做RMA
(人地大哥之前一路良心價咁走貨, 點會坐得多)
即係買唔到了
去新蛋望下, 雖然送香港個匯率唔太抵
有10g版 係咪10g同12g分別不大
係 10GB可以照去馬

利 等到4080 16GB落返8千先買
本身 都想等40系 又熱 多食電 真係搞唔掂
有 review, 無記錯應該差 10% 以內
咁就要睇實際價差
16g 落到 8千... 睇怕快極都要半年後
事主知唔知道係老鼠貨 ? (至少現在已知)
事主之後有無主動交還"證物" ?
事主知道係老鼠貨之後同賊人有咩互動/合謀 ?

無睇 POST, 如果係 C 網買的話查唔到個賊都查到個事主 (如果有人肯做野的話)
而家要帶頭盔
我睇緊D人講緊事前唔知張卡係賊贓所以唔算係賊贓,不知者不罪,但係買果個真係唔會諗件貨既來源有問題?件貨未公開發售,又唔係經代理/正常零售出貨,咁都無問題
真係唔知咁早買為乜,又無driver俾你用
仲要成鬼日鐘意高調show off,今次真係玩火上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞