NVIDIA 顯示卡閪冧捷報15 老黃屌你老母

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
無計啦 巴打
限米煮限飯

解像度, FPS, game detail
三樣入面, 點都有一兩樣野要遷就一下
美馬/BESTBUY/日森/新強
冇計 4K唔一定開最盡 睇錢做人
中高/中/中低 已經靚過1080/1440 P

TXAA/FXAA 直頭唔洗開
硬件殺手2077 4K我用70TI 穩行60PFS
現在香港買卡唔係買唔買得起問題
係幫人貴價食死貨仲要2手科技
頂佢個肺!!!!
焗我再等,嗚呀!!!!
SLI都搞唔癲 清你玩到咁癲
睇片我仲停留緊4K 60FPS
想玩cyberpunk 2077 光追
個mon
34" 144Hz HDR400 1ms
i7 9700k
仆佢個乖
咪傻如果3080 60都唔得
80ti點會推到120
兩張卡差好少
1660ti同新果啲顯示卡完全冇分別..大家唔需要買到咁貴
頭盔: 個人亂估

要做到 4K 144
技術上, 可能都要 2代之後 (CPU, 以 I記計, 一個socket 我計一代)

但更大既問題係,
究竟到時你要俾幾多電至推到個堆硬件呢?

而家4090 已經講到1000, 1200W
你會唔會為左 4K 144 ,個個月俾幾千蚊電費?
邊張跌穿 5000 ?

巴打開心share 好喎

ebay,asus tuf 3080直頭3500添

你信唔信得過,seller information =0
好想AMD搞好佢個FSR2.0, FSR同dlss比真係差好遠,濛撚到,希望佢生性啦,我都唔想再比錢仆街NVDIA賺
上面condition 直頭係new
只係seller information =0
你老尾呢隻野玩4k,我未開光追,都要dlss開到盡至穩60fps
先講香港
我睇返7月8月舊post,發現3080個價根本無撚跌過

水魚節

然後同一時間台灣同外國價

30系卡出咗有冇兩年?

上面嘅圖全部係舊post搵
30 叫做出左兩年

反而睇完 EVGA 張cap
原來 3080 FTW3 之前都係減到 USD 740

而家搵到啲 5 頭都叫做買得過 (自我催眠中)
你邊張邊張比先
Zen2同Zen3分別都大,未計埋5800X3D
但Zen4就冇咁大分別
per Techpowerup.com 既天梯
1660ti 最近傍個張 叫 3050 8g (呢張應該狗都唔 X)

同 3060ti 唔係差好多啫, 齊頭75%
evga 3080 ftw3 hybrid 799
又跌幾舊
1660ti夠1080p 中畫質暢遊3a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞