NVIDIA 顯示卡閪冧捷報15 老黃屌你老母

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
唔值 兩年前4千而家又4千
4060ti咋
4080一發佈堆30卡價即刻企硬,睇黎老黃條撚樣好有信心
等A 卡啦
好有信心40780 賣唔出
想問下如果駁雙moon,1 x 2k 165hz + 1 x 4k 60hz,aim at
1. 順玩1440p 高fps(高60hz) 的3A game ,唔開光追
2. Zoom/ms team online meeting同時用OBS做background 錄影(1080p/720p output)

AMD Ryzen R7 3700X+ 6700xt (行PCIe 3 riser)夠唔夠做
等等黨如果鍾意個價一早出咗手啦,企硬咪即係叫人繼續等
我覺得係

不過nitro補百幾蚊都係抵
6800 xt同 6700xt只係差幾百渣咩
6700 xt 而家2000尾

6800xt 4000中
打機黎講3090ti 6950xt邊張會抵玩啲
諗住起碼用五年以上
平時打啲比較輕度嘅game 想高fps高畫質
本身諗住等埋40系
但4080好似好搵笨
而家打輕度game都要卡皇
between你用緊咩mon, 幾多hz
風扇會全速嘈到仆街
https://youtu.be/xXFRFyEnR5c?t=483
4k 144hz 都make sense嘅
你黎緊嘅等等卡
丁丁牛即係咩牌子?
TT 姐係thermaltake
希望A卡爭氣
等皮褸佬含撚
丁丁牛連台仔都恥笑,之前成日聽到「買TT就TT」
TT 以前GF1前個d真係廢的

咩iRGB iplus個堆

GF1其實唔差.已經係去到seasonic級數

Seasonic都可以同樣出事.應該都話都出過好多事

其實咩牌子都出過架.好似我而家推緊既FSP都係.以前都出過事

唔係大規模真係出哂事我就覺得OK
本身用2060 呢幾日係咁randomly crash pc有黑屏有畫面凍結 今日拎咗人張1050ti試好似冇事
隨時夠鐘退黨
welcome Join 6700xt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞