NVIDIA 顯示卡閪冧捷報15 老黃屌你老母

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
其實得個盒,仲好似冇Number,其實點樣知
呢一張卡,就係佢唔見左嗰一張
同支那土豪思維差唔多咁上下
S/N?
我見到人地,unbox 3090 ,張卡上面有張貼紙仔
有寫S/N

但係個盒上面有咩
佢張卡都冇show 到張貼紙
其實有show到張貼紙
6800xt 能力解放後行305W
dx12 time spy graphics score 21443
370w 21930 高過450W既
3090ti 21829

nvidia準備收皮
我地好糾結
但係 N記玩到 DLSS,打機爭得遠
有左幾代ryzen整mcm經驗
唔計咩dlss3有機會今代一野炸死nvidia
你要開RT無計
下代amd rt應該同3000系平手
可以一戰

dlss3就算鳩數 frametome高 又貼圖錯誤
睇果條spider man dlss3 已經睇到有defect
ryzen chiplet
radeon instinct MI300又係chiplet
應該技術開始成熟

希望真係今次生性
個價錢都要生性
打爆皮褸王
咁要睇吓 7900xt 生唔生性
真 overwatch 個demo已經見到500fps但係frame time去到8-10ms
分明係用latency換prediction frame
到時20fps boost 到100fps但係玩落唔跟手真係冇意思
俾人錄片補幀就有用嘅
每次有大事件都見到你
冇錯驚動得香港POPO
卡就冇硬 錢就應該拎得返
不過搵到旋拍條友先算
你2皮買真係退2皮?
可能盒上面個張係當地代理, 入完自己 record 至痴上去?
其實齋計數, N 記老早輸左
耐何配 game 好啲, 抵老黃咁招積
都見到你
下代amd rt應該同3000系平手

但 A記個價又唔係報 30 個下衰呢
腦場照妖鏡
幫大家認清腦場文化
有時唔明佢點計 frametime 10ms先gen到一幅 即係100fps 佢就寫500
即係有400fps係估算出黎?
我今代力推7900xt

同6900xt 平過3090/3090ti先
我都希望amd聽到咁多聲音
唔撚好標咁貴 搶market share
再將個火爐名比返nvidia
再令nvidia 30/40滯銷
黃金機會 得一次

個價錢岩心水 應該好多人轉會amd
其實佢遮唔晒
佢影左盒既背面中間下面有行細code應該類似model no.
中間係4090GO (4090 gaming oc)
已經100% confirm係4090
之後佢就放棄左,唔遮咁影上黎
收皮啦,我係正義既花生
如果10ms出到1frame咁一秒1000ms平均就要出到100frame
咁現實就通常冇咁穩定 但條式嘅關係
1000ms/fps=frame time
代返條式400fps就會係2.5ms frame time
所以如果真係original 500fps
frame time應該要低到2ms
但係佢條demo去到8ms就知boost到fps但係無辦法降低frame time/每幀延遲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞