NVIDIA 顯示卡閪冧捷報15 老黃屌你老母

1001 回覆
43 Like 4 Dislike
點左名架,松野月子無處不在
呢度冇正義 我幫你拉
賊贓都有
佢dlss3 有latency問題
跟住佢再用nvidia flex 去禁低個latency

都係果句等review 督爆老黃既marketing
異見份子 不受控名單 你都上榜

代理又屌我型
我榜尾,充人數用

更正返,係"不受玩名單"
DLSS 3 分析, 好明顯係呃FPS
https://www.youtube.com/watch?v=qFMSgzJlzFI

如果係咁點解我唔買AMD拎返差少少既FPS
但係用電低,細張,散熱正常,價錢平

可能今次會出FSR3.0呢
明明製程好左咁多都淨係攞dlss黎講,n記今次應該奶左野
好慘 為左批30 劈到4080人嚟似人鬼唔似鬼
而家睇落最大機會係double frame time(等埋下一個frame)加幾ms去估中間個frame
原本低FPS既Game應該會更唔跟手,因為Nvidia reflex只係降到其他device(mouse / cpu gpu sync / mon 好似係)既input/output latency
試諗一下23FPS FS2020 frame time 43ms去到86ms
希望我係錯
本身3090ti 都係夾硬超出黎
A卡本身又好超過N
我比較欣賞AMD係memory做既努力
由resize bar到infinity cache
仲有唔轉GDDR6X, 仲用8pin
成件事效率高咗, very elegant
而唔係求其塞得就塞,迫人換psu同機箱,裝水冷
刑老闆
應該未礦難時堆錯料
諗住幾貴都有人埋單
真 換4080/90 要換psu 4090就換硬機箱
itx rip
650W牛換3070定3080+750W好宜家3080好似有啲貴,加埋個牛又多成千銀
靚650w牛用低階3080+慳電cpu既話可以搏下你用乜牛?識undervolt既話就更加穩陣
取消啦係都唔買哩張又貴又廢
比較關心估出來果格係咩表現... DLSS 2.X 本身已經有鬼影問題未解決 E 家重要同你估多格唔知咩出來...
我有隻FSP 700W 80+都遇到呢個尷尬位

CPU用緊RYZEN 5 3600
Seasonic 650w Gold
其實識既,不過hdd插得比較多,驚唔穩陣,由細到大都係自己砌機超頻降頻,宜家老左又廢事搞噤多花臣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞