有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
咁快手就飛得羨慕
唔認真睇都唔覺
原來喺張檯到娜妍同奎民唔只係互相share影嘅相有幾好睇
仲互相share 1支潤唇膏
啲大6人改名好頂癮
隨住對矮仔好感度愈嚟愈低
個稱呼由169變168.5再變168
賢圭係顯貴
8月嗰陣吹轉3+4嘛,圍過條數有得博所以買定con飛先,後來confirm真係3+4就買埋機票咁~
撇開蝗語蝗term好多時好肉酸呢樣,on merit佢哋啲人挖苦嘲諷整term其實幾叻。可能現實社會太醜惡太多材料,「激發創意」。
笑撚死
即係會復合啦
開定 (5) 期待聽日!!
有冇人有睇換乘戀愛 (5) ?
https://lihkg.com/thread/3170243/page/1
我都見到圖....
有時唔知韓國人男女standard係點
例如我會覺得share野飲係ok 如果一大班人想試吓人地嗰杯嗰種
前提係friend/自在既關係 咁曖昧關係就一定係曖昧啦
但我見大陸啲人就會覺得share野飲都好大件事
所以係文化上唔知韓國嗰邊係點睇
潤唇膏真心癲 我同女仔friend如果唔係真係口乾得太誇張都唔會問佢地借 仲要係用手唔會直接搽
利申女
呢期普遍係講復合就52,轉車就46、65,矮仔返屋企打J。而又講真涉及矮仔啲內容講/做得咁絕,好難返到轉頭啩 (佢想點一回事)。
話說矮仔嘅小節嘢但唔關海恩事嗰啲,有韓國人capture到佢同智秀date嗰陣,有度係拎對方隻紅酒杯,幾唔得體der:用我哋茶記樓面出凍飲嘅方式,五爪金龍夾杯口(而嗰陣杯油對方重未飲完)...
轉微博注意殘體

個老板寫오름 도어벨(띵-동)
應該係話佢地揀咗呢個山形既doorbell (dingdong) 即係泰亦同奈言喺餐枱講嗰句 佢應該有睇

後面嗰句我paste漏咗個心
係老闆話冇諗過佢地會整心心
做乜過晒去新post

用海恩noona 靚圖推爆呢個post先

呢張係咪熙斗date嗰日
唔記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞