有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
咪係 娜妍講其實熙斗都好大問題嘅時候 熙斗唔認不特止 仲話唔好將娜妍同自己相提並論
嘩 咁hurt人嘅說話都講得出
熙斗完全覺得自己做人係優勝過娜妍 對娜妍嘅一舉一動都睇唔過眼 咁嘅思維真係要改

無論係熙斗 奎民定智秀 佢哋嘅立場我其實都好理解 但呢3個人嘅處理手法真係好差
熙斗自尊心極強,又大男人,一直強調娜妍言行不一,佢自己又何況唔係?起碼娜妍會誠實講對佢仲有feel, 佢就一直顧左右而言他。。總結,佢兩個都係一物治一物,天生一對
或者係講等左你同我咁樣攤出黎講等左好耐

In 56 I trust
好想睇泰亦同海恩約會 佢地應該好夾
應該唔會提過
因為suppose出演者除咗事前見面之外係唔準聯絡直到喺間屋出現為止
只可以話男女6睇人既角度都好似
女6重複咗3次海恩好善良 唔計算
男6都重複咗3次佢份人好開朗 唔想佢受傷
都係溫柔既人啊~
娜妍比我感覺衰過敏英個人感覺
同埋睇佢同過男一四五date都冇次覺得sweet

男一同女二啲約會完全feel唔到心動
so far今季約會真係泰亦奈言 同all海恩最sweet
心動既時侯真係睇到佢地眼有星星咁
熙斗同智妍就似bro多啲
男一女二完全冇戀愛感覺 好格硬咁痴住大家做水泡咁
男女6呢啲咁善良既人早啲出演就好
海恩就唔會喊咁多
敏英靚啲
娜妍不停對男6發姣
佢2個真係好形式上既dating
完全同意 我真係麻麻地佢 一日到黑都西面解決到問題咩
全屋得佢執屋 一路聽住耳機一路扭pat
熙斗個格就係咁 太大男人同自我中心
一相處耐左知道你有咩壞習慣就會係咁抽秤
自己就企係高地係咁踩你有咩唔得
對住娜妍mean係因為熟所以可以講心裡個句踩佢
對住其他人唔太熟會留一線唔會講到咁盡
如果係男女朋友之間相處我覺得其他女時間耐左都會頂熙斗唔順
如果唔意識到呢種性格 根本同邊個拍拖都會散
除非搵到個治到佢嘅
有人做清潔擔當啦

奎敏心諗:玩水咪要除鞋 咪玩啦
應該都會同熙斗一樣變兄弟
如果佢同女4一齊耐咗一定火星撞地球
其實女2算忍得佢復合算啦
佢地啲dating好靜態
又插花 又睇書
再唔係就去cafe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞