有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
好撚似
笑死
娜妍根本似整容醫院啲完成樣板咁嘅樣
啲表情笑到仆街呢個飲酒修羅場完全係上季精粹 希望今季都有
上季有敏英成為被圍攻嘅對象
唔知今季到邊個呢
預計會係智妍做coco個位
問人問得好直接
笑死
好期待呢個環節
omg
泰伊個樣 勁貼切
話,韓國嗰邊啱啱出咗預告小標題,似乎真係海恩開始放手但件死矮仔又想回馬槍。
緊係啦而家擺到明娜妍唔show佢啦嘛
好心佢啦 一開始咁絕 而家有新人入黎溝海恩就係到搞搞震
海恩堅持住啊 183等緊你啊
豆瓣直頭有人好似製作組逐格睇片咁,由頭分析海恩情緒勁崩個流程。睇完就好多嘢更清楚,同埋大致估到件死矮仔點解事前咁好聲氣,入宿之後180度變晒面。應該真係一開頭無ex嗰陣入宿,極速摸到其他女參加者個底,睇啱到target(s)就將海恩當係車尾後備軚,然後人哋嚟到就嫌人阻住發達。尤其對照返佢哋以前拍拖啲寒酸嘢、同娜妍第一次約會嗰陣「女朋友有錢真係好」呢啲,八九不離十。宜家擺明係睇得出搶娜妍無咩贏面就回馬槍,仆街到一個點。

豆瓣個series (殘體慎入):
https://www.douban.com/group/topic/275996090/?start=0#4857005862&_i=4705461jFEOVnt
https://www.douban.com/group/topic/276089605/?start=0#4860036032&_i=4893186jFEOVnt
https://www.douban.com/group/topic/276173379/?_i=4950555WI5Oe_i
屌佢... 唔好搞海恩啦
殘字注意

雖然係殘體但寫得好好
總結就係奎民係大仆街,明明覺得人地煩但又唔講清楚,當人地係水泡
唔抵得個ex有仔溝又驚自己最後咩都冇,所以到濟洲島就開始黎料
海恩係傻但唔係蠢,只係去到新環境遇到咁多事,當下情感上好容易傾向依賴返自己最熟悉既人
而家男六直進又咁緊張佢,份人同成個package好過奎民咁多,點會唔識揀
我之前睇咗第一個 原來有三篇
其實按返timeline睇真係覺得海恩都真係算係咁....
比著好似上季既女嘉賓都應該退宿返咗屋企抖
最慘係初嚟報到已經即刻意外中槍,成班人(尤其班仔)因為怡賢退宿灰咗無心機理佢,搞到佢唔知自己做錯乜好似畀宿友排。雖然應該係好快知道咩事,但心理陰影面積唔細(所以之後一見奈言同賢奎嚟到都特意提到要友善歡迎新宿友),之後矮仔對佢啲言行即刻加倍重傷(心聲:「我響度只係識你一個,做咗啲乜一嚟到新宿友個個見到我都冷口冷面,重連你都咁對我?」)。智秀呢度幾好,第朝已經sense到唔妥,提返啲人,否則佢重慘。
覺得奎民截至上一集都冇對海恩有咩挽留
甚至女方指定約會對象都將說話講得好恨:「你已經唔係我女朋友」雖然冇錯
覺得係嚟緊呢集娜妍可能揀男5 令168知道自己冇機 先再挽留海恩
結論:幾時星期五
都未到下一集就已經嚟到37頁
咪啦
當海恩係咩
佢真係以為自己食住海恩
btw 如果今個禮拜到男方幫ex揀約會對象
覺得熙斗唔會幫娜妍揀奎民
今個星期又一集
可能搵元斌 安全冇殺傷力
黎緊應該都係一個星期一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞