有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
睇返海恩同男六相處發覺海恩一直嘅期望都唔高 佢好似當咗好似其他嗰啲咁date一次就完嗰啲 係date完一日先有啲feel 連喊都唔想俾佢見到
仲要喺嗰度冇仔溝就等於冇街出 成日屈係屋企
冇計
論體型樣貌 海恩完勝
論可愛/後生 智妍細過佢
論姣+溝仔能力 娜妍又贏佢
連最尾入嚟既奈言散發住知性美+扑中泰亦個相處方式
應該話,佢嘅宗旨係無錯
但係基於169自撚私性格
成日特登係海恩面前放閃
做咩姐
智秀就係個啲7-8分
又踏踏實實做人唔會特登去姣仔收兵嘅女
睇佢同智妍做到fd,份人姣極有限
娜妍都無乜同其他女出演者除左呻以外嘅交流
佢仲要一開始瞄錯咗男一
無好好溝通
你不如睇下娜妍熙斗 智秀源彬溝通左啲咩
好似智秀講想同源彬好似朋友相處咁去濟州島
但源彬仲係執著講緊以前拍拖啲嘢
到智秀表達不滿 甚至扯開話題講風景
源彬明知都仲繼續講以前
到智秀黑面 因為源彬喊所以責任就變左落智秀到咁
有時就係講左 唔肯聽就係唔肯聽
所以先要行動表達
海恩未嚟個陣 奎民同海恩嘅第一次線上對話已經都講話對新人有好感
分手個陣亦唔係分得唔清楚
上嚟話明換乘戀愛 佢由頭到尾行動表達出唔想復合
如果海恩肯放手 佢2個相處應該會自然好多
正權發現左咩?
其實娜妍唔係姣 只係主持人性格
你由一開始睇返其實佢係對任何男女都係咁熱情
海恩嚟到都係娜妍主動上去帶熟佢
無佢炒熱氣氛啲新人嚟到會好似上季咁受忽視
仲有一句就係好幸福呀
佢同男一啲約會成日嚟嚟去去得三句
又關另外兩pair咩事
好似話係綠帽
唔係姣,只係熱情
之前都仲兜到
但Back hug個冇好感既男嘉賓
就勉強左啲
睇左咁多集真係最憎佢
娜妍都坦率啲 鬧交都好明顯係想搞清楚件事
佢係淨係想鬧人 有佢講冇人講 收嗲啦你
唔係話熙斗岩晒
但佢有啲位無話錯娜妍
娜妍邊到似想同熙斗復合…言行不一
之後講野又有骨咁
問熙斗想揀邊個人地答智妍
之後搞完一輪先大人話你揀智妍會對我哋關係有影響
直接啲唔得嘅
根本娜妍本身都挑機好勝
簡單啲講大家就唔夾
娜妍有啲見人講人話見鬼講鬼話feel
呢頭派卡俾169個頭又send sms俾人轉個頭又話想同熙斗復合
做咩姐
娜妍揀智秀個陣
智秀個樣係: 屌你老母呀
笑撚到
一到佢地呢段就飛 好似兩個假人係度機械式dating咁
再加埋例牌同熙斗嘈兩人之間嘅改變復合同飲酒之後輕舉妄動
第一次見戀綜男嘉賓獲得觀眾同演播室一致嘅惡評
仲要唔sd msg比佢之後就會開始發癲
佢同其他女嘉賓拍埋一齊之後真係差咁幾個level 好難怪冇人揀佢 都冇辦法
佢今次同男6 dating好唔同 又著裙又有深入交流 同之前男25嘅dating唔一樣 似係真係考慮緊同男6嘅可能性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞