有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
偵探已confirm
情侶片段又好似還好 起碼冇呢兩集咁窒息 拍曬膊頭咁應該講開咗啦掛
原來仲要仆街到long海恩自己係廳到等 跟住草草係廳到講十分鐘 等海恩冇時間冇空間調整好自己情緒結果係大家面前大崩潰
張gif 正!滿足我狂loop 的慾望
呢個高度應該係男6啦掛好襯
唔會男1啦 唔係既話要用勁厚鞋墊
睇呢度各位講佢墊膊先開始留意,真係成日見到有兩嚿嘢所以次次都要著件中褸
畀你慢慢丁
幾招積
畀多張你loop
LM
佢唔敢fing 咁大力 一陣fing左個墊出嚟
其實我覺得海恩咁傷心嘅原因
有一大部分係因為傷心奎民咁冷漠
我知佢都有留戀過去 幻想哩3個禮拜可能可以復合到
但最令佢傷心 成日喊嘅原因應該係奎民對佢太冷漠
我覺得海恩佢有佢自己嘅情感道德?
以今集為例
佢會問 1日約會就投票俾賢圭會唔會轉汰轉得好快
佢會去諗咁快轉汰係咪唔好

海恩似係好care 點樣可以同奎民好好相處
畢竟佢之前啱啱出場 所有人都唔識唔熟
拎娜妍嚟做例子
佢都識講 熙斗係佢搵上嚟
熙斗嚟到陌生嘅環境 佢作為佢嘅ex
出嚟搞下氣氛 帶大家去認識認識都好
但我睇唔出奎民有做過依樣野

同埋睇埋佢個人採訪個到
其實佢都心知奎民唔會對佢回心轉意
而佢都有講一直sd sms俾奎民只係想表達自己感受
(同埋都冇得揀唔sd 而佢都好明顯對其他人冇意思)
而唔係覺得奎民會因為佢一直sd sms而翻撻
雖然佢嚟遲5日 但都已經嚟咗成個禮拜
依段時間都足以令佢明白
要走嘅人係永遠都留唔住

而喺海恩一直因為奎民嘅冷漠而傷心嘅時候
賢圭嘅出現就好似救世主咁
一直被受冷漠嘅人俾人咁溫暖去珍惜 去對待
真係抵賢圭出場一個禮拜就攬到腰喎

佢真係唔想同海思有單獨相處時間
咁你就咪邀人上嚟啦仆街
前度嚟講 佢真係都幾冇品
仲要拍咗7年
男人嚟講 一啲風度都冇

依啲就係對娜妍嚟講 好溫暖好帥氣嘅oppa
滴眼淚令人心碎
呀!!!唔細睇真係留意唔到勁sweet
我之前都喺b站用0.5倍速狂睇
好正
呢張正!!!唔同角度嘅海恩都咁靚同賢圭真係好襯!
要一路拖實呀
許願想要海恩同賢圭準備去date 係車到賢圭話帶海恩去玻璃工廠個幕!!!個對笑真係勁正
搵唔到,呢張頂住先
十幾集加加埋埋,條矮仔呢啲細節位陰濕小動作真係唔少,貫穿埋一齊係明顯有脈絡,隔住mon都feel到惡意。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞