有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
彬仔自己諗錯哂隔離
好想佢都有好結果
估唔到上一集仲好療癒既一對去到今集我睇到想嘔
好似台灣嘅包偉銘
呢個星期應該全部人都會反覆replay呢段名場面終於出現了
都有啲似
我本身覺得係有啲似山崎賢人
彬仔自己由頭到尾根本冇放低過
佢分手之後三年以來都冇再拍過拖就知
只係以前有誤會導致自己憎恨大於愛
到去完X Room同智秀解開哂啲誤會
啲愛咪浮返上面囉
咁岩撞著智秀冇人揀 咪搵佢做水泡
結果就搞到彬仔以為對方都有意
除咗送個情侶袋仲送埋筆記簿+筆(呢下已經做多咗)
佢搞到人地好老尷 完全唔識睇人眉頭眼額
其實無關係 睇左依兩集
就睇到佢講野好空泛 十足個無自信的小毒撚
係佢個樣救左佢渣

你試下幻想佢個樣係元彬 成件事錯晒
奈言一定會好似智秀咁黑面
原本以為係大家祝福大家嗰類ex couple
點知男方諗錯隔離
都係 係佢哋啲打鬧對話相比起其他組合先令人覺得好睇

其實啲對話係冇內容

男6個氣場似宋江
泰一係典形 自己無乜話題 互相窒頭窒勢
但又暗地裡做好多野果類
如果唔係喺秘密房叫奈言主動d
我覺得一般都唔會有女approach 到佢
以為佢好cool
係咪得我一個睇佢送禮物睇到有啲尷
係,其實夾埋早段提過同智妍分手嘅原因,係有個幾完整嘅性格輪廓勾到出嚟:同外表風格相反嘅柒柒地老實小毒撚,而且真係無咩嘢講。好在奈言唔知係咪讀law,講嘢應對嘅技術同touch都好。對泰伊呢種人,佢反而係唔怕相處嗰陣唔少時間dead air/無嘢講,只係間中無攻擊性咁鬥兩句咀醒下神,或者直接、實在咁講某啲問題/要求,就啱啱好夠用,reach到泰伊可以相對自在溝通嘅comfort zone,跟住進一步開始同維持到其他互動。智妍嗰種chur甚至略帶攻擊性嘅對話方式,就做唔到呢種效果。
本身睇好佢地會係好似民在coco咁既清泉ex couple
點知原來4 pair都係怨偶黎
唯有期望男6女6會係瀟脫type
其實灑脫type少都正常嘅,謝賢狄波拉有得幾多個呢...
如果我係源彬同智秀就當收錢嚟濟州島旅行算
都無咩機會可以洗製作組錢仲可以住有私家泳池既酒店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞