有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
好正呀 睇住佢地係當住全部人面幫X揀約會對象
睇得出泰一今集係咁幫海恩助攻
泰一份人真係幾好
奈言唔係對奎敏有興趣咩
彬仔本身形象咁好 男仔個個都鍾意佢
女四又喺女三面前同佢講話聽完彬仔講x之後覺得女方一定糟質過彬仔
個個都覺得彬仔係被害者 唔排除以前大學啲人都係咁
咪得出女三同熙斗講嗰句話類似係「雖然彬仔係好人 但係同我一齊對我嚟講就未必係」
然後女三想有新進展 唔想咁頹 主動約過都算關心自己嘅熙斗又被暗示拒絕咗 熙斗個態度又係想幫彬仔
女四嬲到仆街都唔奇 講直白啲 彬又咁大反應 即刻頹到on9又喊 唔講嘢又話俾面色 態度好又係俾錯覺人 煩撚到
好鐘意男6女6
兩個點解可以咁可愛
智秀仲話咩自己同以前唔同,咪又係閪口閪面俾面色人睇明眼人都撐彬仔啦
留返女四女二係屋企mma
想慘 諗住出去散心
點知出到去熙斗又講彬仔
我覺得娜妍係恃住海恩錫佢呢個妹妹會讓步
佢每次講完海恩Onni 真係好好
之後就會喺佢面前同169不停傾計分享date嘅相
明明早一段時間先話 唔想傷害到海恩
佢聽到海恩講奈言嗰陣好驚訝應該以為海恩會成全佢哋
娜妍真係好典型嘅八婆
講一套做一套 把口成日話自己好鍾意照顧人有同理心
實際上係公主病加自我中心
我希望佢同熙斗復合算
兩個痴埋一齊嘈一世交
笑死佢兩個好重火藥味
女二同女四對對方嘅敵意都好重
門面說話嚟咋
已經泰一雙向咗 冇必要要再flirt其他人

佢把口真係講到好好 但佢啲行為真係完全相反
成日為咗激男5就周圍搞事
但佢又唔諗下咁樣其實會傷害埋其他人
真係唔同 有時候閪口閪面唔係為咗比面色人哋睇 而係個心情就係咁閪 好似彬仔同智秀啱啱到濟州島後面 彬聽完智秀話佢送禮物之後唔舒服 個樣咪又係黑咗 唔通又係俾面色人睇咩
一定啦 已經特登係全部人面前分享同奎敏既約會有幾開心
佢安慰元彬個段都係,一嚟就講出重點係智秀已經變左但係元彬仲留係過去
總之而家佢就係等同於彬仔 完全冇第二條線 難得有個新人 露埋膊都冇用
有少少覺得佢係想幫ex同海恩助攻,埋矮仔身觀察收料。
女3 反差大
秒黑面 秒自hi 秒跳轉圈跌膊

佢對彬仔都唔叫俾面色人睇既話
世界上可以叫唔存在俾面色人睇呢件事

設身處地
別人(舊情人)同自己道歉
起身走左去 都唔係容易做得出
要打去節目外打
點睇得出?個陣佢同智妍講佢同奎敏聞香水好high咁喎
Fighter果度笑左
娜妍依條女
比熙斗同智秀屌完佢攬泰亦之後次次同奎狗出去都提住單野求安慰求認同去合理化自己
人地狗緊你又唔係你邊個梗係老閪都覺得冇問題啦
成個八婆閪格出晒黎
聽完自己想聽既野就話人你好溫柔呀咁樣好心動呀
我好撚想嘔呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞