有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
係啦 海恩對鞋完住冇踭
169唔知加咗幾多料落對鞋到
169個比例直頭唔多妥...其實是咪crop出嚟放大咗5-10%先砌返入去海報?
如果海恩係推169比佢 我估佢反應直頭係
哇唔撚係呀 最黑人憎top1-2去約會 多撚謝晒
點解169會高過171
同183叉半個頭都無
佢當初咁hit, 我覺得好大部分歸功於剪接,成日加埋啲大佬音樂同慢動作俾佢,令大家留低咗好深嘅第一印象。但之後佢性格同體態之類其實不斷減分。相反,賢圭so far係不斷加分。
同埋佢同奈言嘅關係都理想到唔現實,奈言講到分手嗰時極力挽留但俾佢毫不猶豫咁拒絕,理應係會撕破面,但兩個竟然可以好似姐弟咁相處,性格有幾好先可以做倒
用一個星期,終於由第一集追到live

我用黃viu睇,想問吓星期幾幾點會上架新一集?
Viu係星期六早上
街係星期五晚
其實係彬仔狗啲我覺得
學智秀咁講因為彬仔喊所以佢錯晒
但講真,佢無叫彬仔睇佢面色亦都無做啲模糊不清嘅事去令彬仔ff
分分鐘人地心諗彬仔出左去仲好
自己喱係屋企或者同淨低條女去玩
咁係奈言都好好性格
好想睇佢哋段事前見面片

佢哋係咪拍咗年半分開咗年半?
希度真係典型家長式大男人
佢好話娜妍做mc親善小姐,佢自己咪又係周圍social,仲九唔搭八咁去開解智秀
21歲拍咗年半 但分分合合 所以正式冇年半
分咗兩年 佢地而家25 韓國年齡
賢奎又真係放低電話好似畀老師訓話咁,睇嚟佢係姐姐控
其實佢哋真係唔適合對方,d人成日講夠愛就會互相磨合到,但唔岩既地方太多同埋佢哋都自尊心太強。佢地係磨合一早磨左,就唔使4年都分分合合,仲一直嘈。佢地鬧交既場面好令人窒息。
我覺得奈言靚啲,冇敏英陣整容味
係 都on99 入到房同智秀都要提起彬仔
下句話我好明白你

智秀心諗 屌你咩
我覺得娜妍整容味勁過佢,對眼同個鼻都好礙眼
冇咁姣豪爽啲
即係星期五晚B站會有中字?大概幾點有?如果去到凌晨先有,不如瞓醒睇viu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞