有冇人有睇換乘戀愛 (5) ?

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
《換乘戀愛2》(韓語:환승연애 2,英語:Transit Love 2)為韓國TVING的綜藝節目。由鄭基石、李龍真、金叡園、Yura、BamBam主持,因多樣原因而分手的情侶們聚在一起,找回逝去的愛、或者尋找新愛情的戀愛綜藝,分析或猜測節目男女的想法還有行為。節目找來五男五女已分手的五對情侶入住同一間屋子朝夕相處,可看到前任與別人互動或曖昧。

LM
開到第5 正啊
等新一集太煎熬 決定去睇吓HS2
韓國TVING:每週五韓國時間下午4時
Viu:通常星期六夜晚(最新集數要做會員)
bilibili:官方版星期六中午-夜晚(最新集數要做會員)
b站女漢子字幕組:星期五夜晚至凌晨有(官方出咗之後有機會會被del)
智妍真係越睇越煩
一有佢既畫面就好想飛走 講野唔經大腦咁

好鐘意海恩 全場最靚又有氣質
求奎敏唔好妒忌心作祟 要繼續冷淡落去
我要海恩同賢圭啊
HS2我都睇過好多次 真係成套都好心動
其實我幾鍾意玹珠但嗰陣比人屌得好勁
韓國戀綜我真係睇哂咁濟
但quality都係HS 換乘同捕手最好
之前mnet有套somebody都好睇 講跳舞
同意!! 佢真係完全唔閱讀空氣
你話唔知佢地係ex就話啫 明知尷尬仲要放大嚟講
搞到場面仲尷
我啱啱睇到初登場咋
又好似明點解玹珠無咁討好
佢笑太多可能會比人一種假嘅感覺 男仔會鍾意 但女仔會警戒個類
我都係女haha 都明人唔鍾意佢既位
主要係後期主流鍾意另一個同佢有競爭既女嘉賓多啲
但我覺得佢睇落去都幾好啊 幾sweet
唔想氣氛尷尬 都唔會做啲好越線既野
(可能睇太多其他戀綜已經刷新咗我對戀綜既睇法)
我唔劇透你慢慢睇~
佢真係仲係妹妹仔 其實唔會話佢份人好衰
我覺得佢可能有機會覺得咁樣做好有趣
所以真係純粹未成熟到一個位去睇透個大局
希望佢睇返節目之後會改吓呢啲位
有冇人知上個貼有人話海恩比人炒左係真定假如果真係嘅話好慘
另外有個講法話係佢自己quit咗,唔知邊個講法係真嘞。
可能係啲膠層叫海恩對外講成係自己辭職冇咁難睇
希望佢重做緊 期待遲啲去韓國可以見到佢感覺佢好中意呢份工 同埋佢真係好襯空姐嘅image
炒嘅機會亦真係唔細,講到尾韓國同日本呢類公司對「形象」睇法好保守。
但HS3我記得都有個空姐
應該唔會話想電視就比人炒掛?
我覺得海恩真係好鍾意份工 睇佢ig就知
同埋當初咁困難咁考上去 如果比人炒真係好傷心
所以都唔太sure係咪真係quit/炒咗,尤其睇佢飛濟洲島嗰節,講嘅嘢又唔多似已經無做 (拍完節目之後就另一回事)。
Lm
海恩賢圭多甜thanks
HS2我今年先睇番,點解啲人會屌玹珠?知唔知佢依家點?
HS3果個係前空姐 錄影果陣已經做咗秘書
好似轉咗做演員
年頭仲有風話接「今生也請多指教」個女二嚟做
最尾上個月官宣咗由河允景做女二
即係佢落選咗
對外話日程問題唔接
但應該因為演技問題
其他野唔講 覺得佢幾靚
今年30嚟講
呢兩張gif好得意

佢靚呀,英珠就唔識欣賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞