有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
反而海恩有提出過話去gym date
一推甩左個膊頭墊出黎咪好大鑊
我最想佢男5 gym date, 即使佢地變左兄弟
不過最估唔到預告片泰一咁好身型
泰一身型唔似無運動,睇core九成有練下嘢。
泰一入電話contact嗰度食咗佢一拳,應該幾痛。
佢真係好典型introvert, 唔會講太多自己野, 今次唔係夏天去, 都唔會有機會見到佢show身材
泰一同女6去沖浪date時, 女6著左連身沖浪衫, 原來佢係55身形
如果去嘅係海恩, 佢一定連呢D連身沖浪衫都會carry到, 起碼唔會係55身形先
第一集已覺
同埋我覺得佢一開頭仲有怡賢個陣根本想溝太伊
港女嘢,無乜深度
亦都唔見佢閒餘會睇書
其實反而我對智妍好感度高左
佢就係21歲嘅女仔嘅行為
如果同同齡人對比一定係比較成熟
但比起大過佢嘅就點都爭啲,始終未出社會
同埋智秀都好好,開頭佢有小小姣味
見佢屌7娜妍發現都幾好人
智妍我會比多D sympathy佢, 始終都只係學生, 入世未深, 未識睇人眉頭眼額, 睇得出冇乜機心, 最多只係MK妹
頭幾集佢成日去買chanel
唔講佢處理海恩處理得好唔好,
幾個男人中睇耐左我覺得膊頭墊男人最悶, 又或者叫冇乜特色,

源彬, 花草愛好者, 暖男, 雖然佢同智秀開始煩, 但睇得出男成員個個都鍾意佢, 人緣好, major in PE, 有次同智妍date撐艇仔, 都幾好玩。

泰一, introvert, 默默關心人, 搵到夾嘅人(女1、女6)同佢頂嘴好搞笑, 玩下棉羊仔, 身材好, 似做開gym, 應該仲有好多野待發掘。

熙斗, 溜冰、滑水都得, 都見過佢出外運動(可惜同海恩去運動一樣全部冇鏡頭), 雖然好多人話佢大男人, 但挑通眼眉, 睇透晒娜妍, 娜妍D大話次次都被佢駁回, 好心涼。
同埋佢去濟州個下明顯想解尷但又未夠識do
咁無理由為左2個唔多熟嘅人大家3個一齊尷嫁麻
娜妍真係臭西嚟
有種帶條女去睇kpop團既片點拍 有既就完勝啦
食飯行街買野個個都得啦
有一期幾個女人都想date膊頭墊,
現實中咁反而正常, 幾個男人職業佢望落最唔錯,
源彬(大學生)、泰一(沖咖啡)、熙斗(運動員) 3張cv都唔夠佢靚,
運動員唔係話唔好, 不過運動員唔做得好多年, 退役之後都要諗生計問題,
只係我作為觀眾梗係想睇D特別, 唔通真係次次行街食飯睇戲咩
我見奈言身材都幾好
初頭仲以為泰一係排骨
同埋奈言係有啲肉地 幾cute其實
但身材最正一定係海恩 勁firm又高
女23都係典型勁瘦但大胸嗰啲yoga韓妹shape
唔知有冇整但感覺韓妹都好管理身型
女4就係骨架大少少 但佢都有前有後
你又啱, 娜妍睇中嘅邊可能冇家底
今輯成班仔關係都唔差, 係開頭好似熙斗有D誤會左泰一之外,
濟洲島分房直情係中學生去旅行, 邊個可以同源彬同房咁開心
墊呢d野係韓國好閒 男人都有男人用既墊
最令人反感都係處理海恩既關係

多人有興可能d女都係偏愛年上男 年紀屌打
人比人都真係會比死人,相比之下女6好似約會嘅話多嘢玩好多。睇IG同節目所見,戶外活動、飲飲食食、文化藝術,幾瓣都得。
而且女人始終都鍾意有事業基楚嘅男人, 冇辦法, 天性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞