有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
男既剩係諗自己講啲野都係為女好 覺得佢唔成熟 一副人地錯曬自己冇錯既態度 同啲阿叔話:袋錢入你袋渣細路 冇分別 自我中心到癲
同埋冇得墊腳

娜妍同佢邊吵交邊同佢講對熙斗係有意想復合
佢同熙斗講,如果揀咗智妍,對佢地關係嚟講就係真正結束。
而熙斗其實好明顯就唔想結束
佢好多次都係唔知係唔想應定唔識點應,成日都扮聽唔到
就算最後娜妍幫佢揀咗智秀
熙斗都係話 「睇嚟佢真係唔想我同智妍約會」
但又冇嬲娜妍出爾反爾
我硬係覺得作家pd方面係有比少少劇本落去
如果係外人角度睇就係佢地各自攬住個水泡黎激對方
2個人的確係有留戀 只要一傾呢樣野果陣就想對方知道你有市場 想你首先認錯or比佢知道你低頭挽留佢(男女都係一樣 2方都自尊心強純為啖氣 其實比佢地利用既人都幾慘)
呢種情侶只要有一方肯妥協其實就已經可以和好 口硬心軟 睇邊個肯跪先咁解
利申:過來人(真係明佢地個玩法)
我覺得熙斗係果款揾到痛腳就係咁追住咬
一有野嘈就 攞番晒出嚟講
泰一單野 我諗佢可以講成世
泰一心諗我同奈言都唔知幾開心 關我蛋治

仲有到今集佢堅持話女二誁女好分開 點點點
心諗唔好咁小氣啦
整跌杯狙擊左幾耐
佢自己明明都整跌左個斟水機 噴到周圍都係
剩係記住人地d錯 自己就無錯 典型小氣大男人
黎到依集睇到熙斗同娜妍兩個嘈交已經去到覺得
Let them fight
同埋玩水個組合全部都巨人組
由女6一開始叫男6 唔好失禮自己已經好好笑,
之後仲一齊讚海恩
不過真係物以類聚, 66都係好人所以曾係埋一齊, 兩個都挑通眼眉覺得海恩冇心機
今集兩個人鬧交我就算冇skip都睇唔明佢地鬧乜, 超真實
希望海恩同男6都可以去玩水
雖然娜妍係八婆,但起碼佢對熙斗既態度明確好多
好明顯係如果熙斗想繼續佢都一定揀熙斗(繼唔繼續flirt仔就後話
但熙斗就對智妍有好感又放唔低娜妍覺得佢地性格不合但又做唔到放手比娜妍話佢就永世係到提泰伊

佢兩個真係綁定唔好去害人
feel 到男6好真心 唔似劇本
海恩唔諗住奎敏個陣真心係好開朗好正

雖然覺得奎敏好仆街,但佢都可能係真心唔識處理同海恩既關係
最黑心係娜妍為左激熙斗特登當住所有人面撩奎敏去show佢同奎敏既約會相
佢講到自己幾鍾意海恩
但真係完全冇諗過海恩感受
奈言同賢圭都好可愛
佢哋討論嗰段笑死
女二真係
成日話自己好在意人感受
但佢啲言行完全相反 笑死
奈言同賢圭都好可愛
佢哋討論嗰段笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞