有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
《換乘戀愛》是一部讓已分手的情侶再次重聚,入住同一間屋子朝夕相處,看他們是會找回逝去的愛,或者尋找新愛情的戀愛綜藝。

https://youtu.be/CAJho0YO3FU
https://youtu.be/UEja7Dzu4HA
LM~
Lm
留名 娜妍係大仆街
Lm
依家睇完呢十四集
反而覺得奎民個做法相對比較好
起碼令到X知道點做都唔會返去佢身邊
唔似熙斗果對無限拖拉
海恩係初頭幾日觸景傷情
依家雖然口講仲想同奎民一齊
但佢自己知冇可能 開始放低緊
所以等男六出現溝海恩傻瓜
其實食咗矮仔咁多日檸檬,佢應該心中有數喇。去到呢個階段每日msg繼續揀返矮仔,大概都係無辦法,規則一定要揀一個但其他人又未混熟到揀到落手。
Lm
覺得純粹鍾意咗女2 所以move on 咗 係咪應該話男1 專一所以當時對海恩先咁強佔有慾
佢太誠實 搵一日鳩揀個都唔得 明明冇揀男一嗰日 男一話有啲失落 呢啲嘢明明就應該心機撚下
可能驚鳩揀唔覺意撩著人搞出事啩(雖然以節目效果嚟講就梗係咁樣好)?例如泰伊嗰類,唔小心撩到入坑但跟住發現中空寶就好灰。
佢同女二真係極與極 難怪條仔咁迷女二
有人影到泰伊同女六去遊樂場 疑似一齊咗

不過得背影唔知係咪真人 當住係先
留名
只求海恩move on溝靚仔
有無圖
lm
睇完14集 其實根本熙斗 娜妍 智妍都係一擔擔
咪又係聊完其他人之後轉過頭又話在意ex
智妍成日拎泰亦做擋箭牌
無人揀佢嘅時候就話對泰亦有迷戀
到熙斗揀佢個陣咪又係唔記得左泰亦
後尾智妍喊以為娜妍泰亦一齊去濟州島話就話怕泰亦受傷
其實只係借口 只係因為熙斗無揀佢一齊去濟州島
智妍見到熙斗都直接無視佢就知佢喊係嬲熙斗無揀佢多過擔心泰亦
娜妍擺明係啲大小姐脾氣
同埋成日social唔識同人保持返應有嘅距離 由其係飲醉酒個陣
但娜妍相對熙斗比較誠實
熙斗未黎之前娜妍識新人無問題
熙斗黎之後娜妍先發覺熙斗仲係佢心入面好重要
娜妍起碼比到奎民signal知佢仲在意ex
熙斗成日話娜妍唔成熟 其實自己都係差唔多
一時又在意娜妍 一時又話對娜妍無哂感覺
呢頭又同智妍玩得咁埋 仲要帶佢見埋佢隻狗
又戴埋情侶手鏈同智妍講話如果佢唔想戴無人逼到佢
點知轉過頭又突然無預警揀娜妍一齊去濟州島
搞到智妍o撚左嘴心諗呢條友係咩事
娜妍都起碼知自己心意仲有熙斗 提前同左奎民講叫佢試下揀其他人
熙斗呢頭揀完娜妍 轉過頭又話對佢無哂感覺
其實佢咁樣同時拖死娜妍同智妍 仲撚衰過奎民
奎民由一開始已經好清楚同海恩劃清界線同唔比佢希望
又分左手 參加節目又係雙方你情我願
其實係海恩過分執著多過奎民有問題
如果換轉海恩係熙斗個ex應該比佢狂訓話都似
熙斗同娜妍分手幾個月,大家去咗X room 未放低唔出奇,熙斗明顯仲掙扎緊

覺得男4好慘
女4成日表演型人格
搵得妹豬拍拖預咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞