有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
係咪元斌?
賢奎其實點黐/扣個心喺件衫度?同埋睇得出兩個都好重視個心
呀係賢奎,我記得邊幕了,飲便利店咖啡
貫徹返169物理A字膊呢個特色,呢單嘢唔係我跟開~
邀請海恩上嚟,但係次次都逃避 唔肯正面講清楚
淨係希望呢度真誠善良嘅人得到幸福
佢個樣真係好得戚
仲要彈1彈件衫
:「你地睇下 海恩送咗個心心俾我」
真係好可愛
喊都喊得靚過人 雖然見到佢咁好心痛
成個韓劇女主角咁
雖然我都希望個背影真係賢圭同海恩
但個身高差距唔似…..
角度問題姐
賢圭個人採訪個到件恤衫明顯就係圖入面件衫嚟
海恩套衫今集預告都出咗場
match哂

依到賢圭未企直 個膊頭位都係高過海恩個膊頭
企返直個人就同張圖入面嘅身高差唔多
呢幕真係笑死我
仲有首戰歌,不過很chorus part 好聽
https://youtu.be/vPvNF2T0YSY
睇番片入面啲cut竟然眼濕濕
CJ/Mnet夠絕,連MV封面shot都用盡流量密碼...
唔覺男一有問題
女5同源彬一樣

俾少少甜頭佢 就會無限FF再無限loop

愈冷淡先對佢地愈好

仲有女5喊撚完未 咩都喊
節目組揀到嗰咁仆街嘅男嘉賓上黎真係對觀眾最大嘅傷害
睇見都唔開胃 佢唯一可取之處就係佢前女友
呢到真係未遇過女5呢類人?

你對佢講一句溫柔少少 佢即刻FF你想復合

佢而家咁樣做對女5最好

唔覺呢種行為係仆街

會同情女5係因為佢靚 + 真心喊博到人同情姐
同女3一樣 因為源彬喊 佢無啦啦變左衰人
(我都信佢真心喊 唔係刻意做戲)

現實上遇到呢類人你除左冷暴力無其他方法處理
話男1 女3 有更好處理方法嘅

你遇過呢類人未? 只有沒完沒了

唯一屌男1係佢做咩要搵女5 上節目
佢冇ff想復合喎 男一好聲好氣對佢講完嘢之後佢只係話心情平復好多 佢知道男一唔會回頭 但接受唔到同佢一齊7年嘅人對佢嘅態度連陌生人都不如
唔想人FF一開始咪唔好搵返人上節目 電話講完分手後一年半內女仔都冇聯絡過佢 又冇死纏爛打 有咩可能主動搵人上節目跟住又dum人地自己一個 當人係咩呀 呼之策來揮之則去嘅工具人?巴打唔使刻意美化冷暴力係冇錯喎
你睇番女5出場直到今集先
佢集集都係想復合 等男1 咩無FF復合

唯一問題係會為左出名叫女5上節目

但節目上男1嘅行為唔覺有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞