有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
呢段睇到好忟 希度對娜妍每個問題第一時間反應都係扮聽唔到先
龍真講得好啱 其實自尊心最高嗰個係希度自己 佢最口不對心
其實熙斗真係處理得好叉
由第一次選擇揀女二去濟州
到send message 比智秀 真心痴撚線
智妍應該誤會晒 熙斗又懶係好心

雖然智妍佢係衰多咀
但真係兩日內做左三次傷害
我諗佢唔睇番今集
真係會以為 熙斗係想女二揀智秀
真係 智妍入左濟洲島之後比人迫到傻左

我諗佢依兩個星期對住個電一定係咁講18
你最尾個句 笑死我
海恩果下真係勁hurt 問佢最唔想同邊個去約會

跟住個169又on9當有趣
又精神分裂話妒忌
韓國果邊應該係咁屌依條友
呢度睇到我都好嬲 169真係好自私!
同埋男6講得好岩 「雖然分左手,但個個始終都係一齊左7年既人 ,點解會睇住佢喊到咁。」
我都表示無法理解
On9當有趣:自取其辱
反話激人:奸有奸輸

正反兩面睇都係抵撚死。
泰一今晚睇完電視
心諗原來我係成件事的真兇
跟住係咁傻笑
鬧佢玩手機唔集中聽佢講個到笑死
女3 係要做好人+勝利者 條條仔都追我咁
其他既野唔重要
而家兩樣都做唔到 仲要出緊show紀錄晒
仲+埋被貼衰人標籤上身
以睇佢為人好難唔上頭 俾面色 貼糖者睇
智秀當時個心一定諗
屌你好撚煩條友 又拉我入離講乜鳩
又係到扮可憐 搞到成村人以為我仆街

完完全全已經唔係因為係彬仔話想復活之類煩住佢
而係智秀覺得彬仔搞到佢犯眾憎
塊面閪到仆街 已經做唔到自hi 果種表情管理

依集應該全日都係房入面訓較 一出房就見到
成班人拍拍彬仔膊頭 心諗 屌你又講我壞話
男6真係好正 靚仔都算 仲要有腦 有腦都算 仲識講嘢
識講嘢都算 仲識只望住一個人

有人話佢似高手,就算係,佢溝女個陣個全情投入 只向一人個心態,就憑尼樣都已經真係抵佢溝到

如果我係其中一個參加者 我實3秒愛上 自願沉船 沉到傻
Yura: 맞아요!맞아요!
覺得彬仔都有心撚九佢
不斷同其他人講(+鏡頭)愛女3 復合失敗
被拒絕
又話唔睇佢面色先被人飛
咁既氣場下
仲去到咁盡玩向佢道歉 迫死佢
迫佢返屋企咁

女3係西 但彬仔都玩到好盡

其實女3 可以輕鬆化解
當佢道歉時話無嬲過你
大家以後都係朋友 你都唔好唔開心 就掂

但佢當時 嬲到上晒頭 無帶腦 又出返慣常俾面色人睇
其實某程度 彬仔真係衰on9
道歉果到已經心諗痴撚線 屌你睇得太多韓劇咩

佢個人強勢d 一入房就叫條女收爹 我要同海恩姐
跟手一野大力山左對門出去
可能智秀都會覺得佢man d

衰d講句你話學生拍拖就咁姐
都出嚟做嘢
智秀口味變左 炎你唔夠成熟
依d唔係叫暖男 係成個小朋友咁
睇完女二同男五嘈交即刻唞咗場大氣
feel到佢係真心 唔係口花花
無論係行動上 定會記住海恩既喜好 定會體諒佢既心情 所有野都勁加分
66一齊讚海恩嗰度好搞笑
啲彈幕話佢地係海恩後援會 好好笑
希望佢地三個都有好結果
真係第一次係呢類節目見人嘈成咁
真係睇到笑左
海恩已經開始心動
啲人話係SMTM
但講真咁樣couple鬧交真係好真實
龍真形容話係喺街會見到對視唔中講野既情侶 真係好中
佢在意唔想喺賢圭面前喊
賢圭又好明佢呢個心情 真係勁想大嗌好襯
同埋佢地事後interview係講"嗰日"所以應該係再後一日先訪
留意到海恩心情真係好咗 interview冇再喊豬!!
佢講心動嗰陣真係眼神發光拍拖就係要搵令自己笑既人啊
169唔鍾意玩水係咪因為游水唔戴得肩墊
奎賢扭屎忽花洗碗好cute好反差萌
熙斗娜燕嘈交真係典型情侶 兩個個格都唔適合一齊
女既唔檢點個個都痴一痴令人誤會(但係講真果句都分左手想識新人關你個ex撚事咩)
男既剩係識拎自己套標準擺落女到 去完ex房又話喊搞到佢做唔到其他野
咁你講清楚冇心復合完撚左佢啦 覺得人地做得唔啱又拒絶溝通 好似自己最慘咁 個感覺係極小朋友 一啲都唔瀟灑
結論係兩個都雙重標準到仆街 但係我覺得男方問題最大 大男人小朋友性格
唔知熙斗呢排忙住比賽同對手打交得唔得閒睇返呢個節目,不過我覺得呢個係一個好好既機會記錄低佢同娜妍既無效對話方式俾佢睇返。其實有種人愈對住熟既人會愈不加修飾咁同對方講野,有d似同你愈friend就愈mean你或者我地同老豆老母講野特別唔客氣同直接嗰種,熙斗就係恃住自己同娜妍熟扮都廢事扮嗰種,咁樣既溝通方式對於一對情侶黎講一D都唔理想。佢有d話娜妍既說話可能根本係不加思索地跳出黎,當然條女本身都係公主格先會造成佢兩個你一言我一語既無效對話,所以呢個節目係好好既機會俾佢地睇返佢地平時嗌交幾咁冇營養,如果佢兩個真係有複合既話更加要睇,因為平時唔會有人錄低佢地既對話俾佢地睇,如果佢地想長遠走落去睇吓個節目反思吓真係好應該 。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞