有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
去到之後真心話對問環節
唔知娜妍會唔會為左令熙斗妒忌
會問奎民啲問題去show奎民對佢幾專一
希望到時奎民堅定啲答,令到海恩死心就算
之前佢同25date都好似姐姐帶住細佬,其實都係海恩主動講野多啲,但同男6date 男6真係好進取,我覺得海恩實有心動,所以先會係度糾結咁快投俾男6係咪唔岩咁
(跟住啲主持係咁講可以可以,好搞笑
無乜個人特色
個樣對比其它女嘉賓真係有啲唔自然,明明同元斌拍拖個陣個樣仲靚啲冇咁膠。
應該打左嘢
但講真我個人咁睇落去,佢算係最無乜特色講
有時仲會好尷尬
佢仲要成鬼日整個個得返幾條毛既瀏海 好煩同埋睇襯衫佢都好fail 最新個兩集個套橙色衫+羅馬鞋 係完全將佢腳短既缺點表露無遺
觀眾都係:完全可以呀 去啦
有咩?more
笑死 佢地成日都要打圓場
睇得出佢哋講到矮仔嗰陣真係好辛苦用飲奶力去兜,所以啱啱呢集個情況先咁開心,尤其Yura。
彬仔盲既
個樣勁膠又腫咁都系花級
辛苦錢嚟 次次都要幫啲出演者兜返 整靚返件事
Yura戴哂頭盔
絕對唔係憎奎敏呀上幾集黑𠹌哂臉
今集開心到 心情好順便幫169兜下
Ex room有講
海恩因為出嚟做嘢之後覺得自己世界只得169
見啲fd去玩又想去
呃住169出去飲酒
有一晚醉左成晚失蹤俾人發現左
之後169就同佢分手

但講呢樣野時會明顯感覺到海恩同169都避左啲細節無講
所以就懷疑係綠帽

所以我一路都覺得海恩唔抵幫
無論有冇帽,都係佢親手破壞信任先
而169一路都話佢要一個可以信任嘅人
ex room個集
拍拖頭5年 海恩成個世界都係得奎民1個
拍咗拖5年後 海恩先開始同朋友去玩
冇話自己醉咗所以冇聽電話
係話因為同朋友玩得多咗 奎民唔再係心目中top one
然後話 個排冇聯絡佢就直接訓覺

如果係綠帽就唔會搵海恩上嚟
因為佢地都有講分咗手之後 大家都有各自拍過拖
咁其實佢係可以唔叫海恩上嚟
帽呢樣就...第一浸睇見「點解男方會咁糟質女方」,會懷疑呢樣表面都合乎邏輯,但諗多一層就無咩可能。被帽 ed 踢開對方,甚至會諗辦法報復,都好正路。但隔咗年幾無往來男方又走去搵對方參加呢種社會大眾會睇嘅節目,女方會應承得兩種可能:

1. 因為內疚而幫忙;或
2. 男方用唱衰女方嚟威脅。

1 嘅話,即係女方將自己擺上任人魚肉+隨時「社會死」嘅情況(韓人厭女係default setting,女帽ed男嘅話男方可以企道德高地任意報復,爆埋就女方以後要整容+改名先行到出街),白癡到要永久住庇護工場嗰個程度先會咁。如果係2,咁又變成男方比女方更仆街—用桃色嘢威脅他人,點講都猖狂離譜過派帽?而實際上睇節目期間女方嘅舉動同態度,帽過對方嘅話又邊敢喊包賣小強?男方出大絕一腳踢爆,佢就唔止係「社會死」,而係「社會死」square。
??我講緊正權同惠善喎
個陣正權同個中國妹傾計點知直播緊
你google下 正權 直播
係話上節目之前發現Luna背住佢做左好多壞事好多野瞞住佢
態度先會咁變
Ex room有講
海恩因為出嚟做嘢之後覺得自己世界只得169
見啲fd去玩又想去
呃住169出去飲酒
有一晚醉左成晚失蹤俾人發現左
之後169就同佢分手

但講呢樣野時會明顯感覺到海恩同169都避左啲細節無講
所以就懷疑係綠帽

所以我一路都覺得海恩唔抵幫
無論有冇帽,都係佢親手破壞信任先
而169一路都話佢要一個可以信任嘅人
帽呢樣就...第一浸睇見「點解男方會咁糟質女方」,會懷疑呢樣表面都合乎邏輯,但諗多一層就無咩可能。被帽 ed 踢開對方,甚至會諗辦法報復,都好正路。但隔咗年幾無往來男方又走去搵對方參加呢種社會大眾會睇嘅節目,女方會應承得兩種可能:

1. 因為內疚而幫忙;或
2. 男方用唱衰女方嚟威脅。

1 嘅話,即係女方將自己擺上任人魚肉+隨時「社會死」嘅情況(韓人厭女係default setting,女帽ed男嘅話男方可以企道德高地任意報復,爆埋就女方以後要整容+改名先行到出街),白癡到要永久住庇護工場嗰個程度先會咁。如果係2,咁又變成男方比女方更仆街—用桃色嘢威脅他人,點講都猖狂離譜過派帽?而實際上睇節目期間女方嘅舉動同態度,帽過對方嘅話又邊敢喊包賣小強?男方出大絕一腳踢爆,佢就唔止係「社會死」,而係「社會死」square。

補多樣:如果女帽過男,喊包賣小強都算,早兩晚嗰集代ex揀約會對象呢啲關鍵位,係絕對無可能反抗男方。
感覺好似娜妍冇得同男1約會所以都唔想俾熙斗同女4約會
話男一咁做係對海恩好嗰啲怕唔怕炒車
佢只要海恩有其他對象就話不安不便又嫉妒
下集講啲咁嘅野(如果冇突登誤導剪輯)
要決絕就早啲決絕+絕到尾啦

唔係話人心係咁容易控制唔比佢變心
但我地係直到今集先見到佢肯同海恩溝通
上次ex room同露台已經記唔到佢講過咩 冇重點
其他人就算彈出彈入變心 起碼佢地都會同ex講吓感受 講猶豫緊呀50/50呀 有/冇留戀呀
呢啲野唔會令人誤會喇掛?

男一係零表達 過咗兩星期左右咁多機會都唔講
仲要今次同海恩講「你其實都睇到架 你知架」
仲威脅「決定係你既 但你知你咁揀我可能會討厭你就得啦」我真係屌咗出聲 諗起都嬲
而且169自己之後都有拍過拖 分明係節目組覺得佢同海恩呢段有爆點所以先叫佢邀請海恩上黎
最睇唔過眼係成日係interview講到要對海恩狠心d佢先會放手 如果你真係咁為佢好的話 首先點解要叫佢上節目 佢地電話分手之後海恩根本冇搵過佢 甚至都同到其他人拍拖 證明佢唔搵返佢其實海恩靠自己都走得出黎 第二就係如果你真係為佢好 唔想佢留戀 ok咁當呢d狠心嘅舉動係為咗斬斷迷戀 點解海恩同完其他男嘉賓dating完返黎唔sd msg俾你之後你就要去搵佢發癲跟住搵曖昧對象係佢面前示威?根本就係每次驚海恩dating完之後就會行得出黎個陣又推佢去死 刻意傷害佢去證明佢係呢段關係係佔上風 可以控制同操縱到前女友嘅喜怒哀樂
真係好睇唔上呢種男人 自卑到變態 希望全韓國女仔都睇清楚呢種人等佢節目播完都冇好日子過
講真智秀都唔會咁 佢地兩對情況都幾相似 但智秀係好坦白清楚講咗要move on 就算有人想date男2或者sd msg比佢 佢都唔會係interview到再講咩不安同妒忌 反而係希望有真心人同前男友一齊約會 亦唔會貶低佢話咩好驚訝竟然有人揀前男友 呢個先係叫唔動搖ex放佢走嘅行動 169嗰d純粹係透過踩人自尊心獲得快感 並唔存在係為海恩好嘅情況
見到微博啲人講得幾好
男一對海恩既態度之所以係咁 並唔係真係完全因為想海恩好 而係源於佢唔想自己好感既人(女二)誤會 呢樣係冇錯 但要包裝到我係為個ex好 唔想對佢溫柔令佢誤會 而事後又見到約會順利既ex黑面 係咪玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞