有冇人有睇換乘戀愛 (4) ?

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
一定係女二重過佢 女二個鼻同眼拉到好近咁 好緊繃咁 好多近鏡到好明顯
其實去濟州嗰part唔係得男揀女咩 係女二有兩條仔揀先有得再揀咋嘛 而且彬仔之前當佢朋友嗰陣講過如果冇人揀或者揀唔到人就會揀佢 叫佢放心之類
根本個選擇權都唔係智秀到嘅 個image真係彬仔無意中幫佢斷送咗
女二其實同智秀都係7-8分樣
但女二有錢女vibes加做電視主播,又識姣人所以贏
奈言好似貓 而且幾real 咁多集睇落 我第一次望到一個真係好素顏嘅人就係佢
認同你 智秀冇上面啲人講到咁樣衰 係太內斂姐 冇女二識do
外表方面我覺得女四最靚
彬仔都衰
幫女二趕客
但心水清啲就知到,其實女二做法係好合理
亦都係最為彬仔好
我覺得奈言好似以前台灣黑澀會個陶子
佢冇諗咁多 但係做埋啲嘢有時都幾幼智
海恩嗰陣愁咗咁耐 男一仲過分 入埋佢間房同女二談情 房都冇得入 啲人都淨係知佢喊 佢都冇講佢x點點點
彬仲要知智秀冇伴 以前仲話要陪佢 而家俾佢搞到仲衰過原本
講講下其實都唔怪得智秀今集塊面黑到咁 好奇女三同佢係間房講乜嚟
我覺得佢似演員孔升妍
我覺得佢似marie嗰啲卡通貓
有冇人有聽啲ost幾好聽
有冇阿龍真想學嗰段結他acoustic?
https://youtu.be/16WonaWEvd0

推介輝人既OST, 好好聽
原來智秀跳舞跳得幾pro,同個形象幾反轉

https://b23.tv/EQDg9rR
身邊冇人睇 原來有po
好想講 屌男六好撚靚仔呀!!!!
日系風格,唔出聲以為係日本仔
反而睇IG又幾普通
根據上季經驗
女方幫ex決定完約會對象
下集到男方幫ex決定約會對象
之後就到ex嘅一日約會+拍片頭
然後ex嘅一日約會完咗就到真心話時間
好期待
期待 彬仔 又同 女3 約會 撚狗
懷疑因為智秀同彬仔搞到咁疆會cut走ex dating
如果cut走都無壞,唔想睇海恩同169
認真研究緊海恩有冇整容
真係好靚好清純呀!!
我覺得有少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞