[HBO] 權力遊戲前傳 龍之家族 HOTD Season 1 電視劇情討論區(2)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
叔叔今集好型
有無人一樣NOW E HBO GO話service not available
其實係唔係加長左條頸但無整大個身
其實得果一條長
第3集未睇留名
呢套咁多條龍,可能除咗用體型之外頸嘅長度都代表咗條龍嘅年紀
之後有啲細嘅可能會似返GOT果3條

未睇第3集…
直接去HBO試下
但睇Olivia Coleman演戲也是享受
naughty kid vibes
上個post有龍嘅size參考圖,比較嘅話龍老母3條都細daemon 條caraxes 好多
呢套講明條條龍都唔同樣同性格,等佢出多幾條啦

認同係似蜥蝪嘅
我個HBO GO係咪壞咗 搵唔到第三集
可能就係想突破 創造過一系列全新形象嘅龍
唔想大家一路睇一路諗起GOT嘅痛苦回憶
血蟲 Blood Wyrm , Caraxes

紅色又長頸
今集叔叔好型
velaryon竟然忍得打左咁耐無出過seasmoke
搞到對面有盲點已為只係得caraxes一條龍,見到daemon呢個dragonrider落左地就放心出擊。想當然無左龍既威脅點知係引蛇出洞
阿叔條龍長到走佬果下起飛勁辛苦咁
但好標誌性 好型喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞