[HBO] 權力遊戲前傳 龍之家族 HOTD Season 1 電視劇情討論區(2)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
如果個所謂後傳其實係重拍alternate GOT ending我又唔介意呀
之前睇報道真係會出一套Jon snow後傳,不過老實講暫時興趣唔太大。(都要睇下真係出時,故事大綱係咩)
無人想睇jon snow
同埋條仔有啲腦既都應該明好多野自己知就夠唔使話俾人知你知佢既秘密。
而家咁樣寫到個hehe bf太低B。
狼家之爭?
咁樣去挑釁人直頭on9啦
想知書係咪都咁on9
因為呢啲sercet真係可以隨時死人滅口
會唔會咁撚樣去approach對家個男事主
個跛佬好有little finger feel
佢結局係去咗北方雪境,可能係去搵elsa
House Strong有啲似真田家
就算當佢係普通一套劇,唔係GoT spinoff都幾好睇
睇佢點解釋
點解唔明點解佢要喺王后面前認 幾灰心都好 都唔洗自殺加害埋條女啫
但太著跡
Little Finger頭幾個season深藏不露高level好撚多
唔同
佢哋只係BB班
Little finger 已經打滾咁耐,冇得比
佢本身自私精
想同公主結婚係因為拎返個榮譽,自己都講埋出黎,自己鳩痕控制唔到,點解期待個皇室人同你走?我仍然分辦唔到佢係咪真係鐘意公主
我覺得佢似接受唔到公主視佢為whore咁嘅關係,有親密關係又無名份,佢自己就違反左佢唯一僅有嘅誓言,對唔住自己身份
證明國王真係太軟弱 完全唔去制止
GOT世界中既真心膠
今集都幾好睇 不過有d位幾無腦
例如criston走去插嘴自爆
又要人陪你私奔 都預左會失敗架啦
比人知公主個處無左
跟住人地個男寵埋黎同佢講野 其實都合理
大家keep住秘密 做情夫咪算 佢又要攬住個榮譽
但佢已經無左
同埋感覺上死左果條仔都想比criston屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞