[HBO] 權力遊戲前傳 龍之家族 HOTD Season 1 電視劇情討論區(2)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
似係,不過上邊話點解唔覆卓,一覆卓就證明有路啦 今集真心好睇
可以夾硬話係王家要清除婚姻障礙(派kingsguard當眾殺咗你個秘密情人),男家都無得出聲
但我想知 Laenor 會唔會因為咁而遷怒 Rhaenyra

如果新人跳舞嗰段 Rhaenyra 問 Laenor: How do you like kissing? 就好尷尬
我覺得最癲都係最後宣誓嗰幕,場都未執好就夾硬即晚就地正法
點解唔如常搞埋嗰七日慶典?你個仔滿月比武死得仲多人啦
但佢又諗下自己係邊位你個人嘅騎士榮譽比起公主甚至女王嘅責任算係乜嘢
其實都係自我中心
但佢又諗下自己係邊位
唔會啦,大家都身不由己,又唔係女主下令,最慘係冇仇報
因為國王頂唔到今晚掛
今集唔知點解好有迫力
個氣氛做到下

btw 條死gaylo抵撚死
次次一有wedding就睇到好緊張,有wedding都唔方好野
Queen同Criston擺明因愛成恨
最後一張:白袍騎士遇上大食公主
拍拖媾女上腦嘅男人一樣可以好唔理性
[img][/img]

王后食開老國王想試下年輕肉體
係,見到自己吐血知道頂唔住,加上激多野,一定要即時結埋,唔係手尾長
我覺得佢咁做係想保障自己,係估唔到遇著個痴線佬
睇咗trailer就知會出事但神奇在一路睇一路都好緊張
因為成間房都係炸藥,而啲角色都feel到但眉來眼去唔出聲
你又唔知邊個炸彈會爆先仲要一直build up
最後大爆炸但你唔知原因,淨係見到after math
就係Crispin痴9咗線Kisses Knight俾佢打死
成地血一對新人倉卒成婚

Kisses Knight 做得幾好喎,角色好出好過Laenor,好過GoT Loris
屌,個老婆好差咩
crispin 因愛成恨走去幫皇后
Cole變撚咗Mountain
擺明妒忌好姐妹有得食新鮮肉體啦
勁撚仆街,對佢有咩好處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞