[HBO] 權力遊戲前傳 龍之家族 HOTD Season 1 電視劇情討論區(2)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
好睇
我覺得高質過got
我之前以為the crown係紀錄片
其實好睇到第五季
因為肥佬都只係寫到第五本
睇定啲先一陣炒車 出名少cast美國人
仲要得三個又細又唔出名嘅media講 流料多 雖然都好想佢join

大家有冇睇魔戒?
我hotd,rings of power都有睇
2套都係出左2集
但點解hotd有過千留言
Rings得30個
睇返第一季第一集,啲對白真係好正

In my dreams, I kill him every night.

Wear it like armor, and it can never be used to hurt you.

The man who passes the sentence should swing the sword.

HotD都係遜色啲
黑精靈 IMDB 6.X 分
完全無興趣睇
出名還出名
好睇還好睇
HOTD 都有幾件 RACE SWAP , 重要白色假髮
兩套野 D CASTING 都係奇奇怪怪不過至少一套應該係有跟書一套就 WOKE Fantasy
Hotd睇落似古代版爭產肥皂劇
不過當時succession頭三集我都係咁諗
點知後面先嚟料
仲高質過是但一季got
唔係 冇記錯呢套又係燒錢劇
逢星期幾出?
幾時有第3集
暫時hotd 略勝一籌,同埋amazon 7 日試睇岩岩好到期,等佢出晒先再睇下咩環境
一 聽日
最緊要有人死
想當年GOT由Stark王死開始獲獲都咁震撼
Red Wedding真係好深刻
Battle of the bastards 同lion and dragon都好經典好好睇
B.o.b. Imdb都成9.9分架
利申 鍾意到睇埋原著小說 肥佬死都唔出winds of winter好傷心
就快一個星期
聽日又有片出
Battle of the bastards 劇情 on9 到震喎
純粹為咗拍畫面而作D不合理劇情

sansa 無情情收埋 vale army 唔比 jon 知
害死親細佬同幾多自己人

咁大隊軍隊老連咁遠操到上 ramsey 腹地 winterfell
ramsey 又可以完全唔知

完場 jon 又唔追究收埋 vale army 件事
好撚嘢
個人鐘意hardhome個集多過battle of the bastards
真係睇到勁緊張
house manderly house glover會只係勢利拒絕ned子女撥亂反正既復仇,house reed直頭影都無,呢d只有唔睇書無理解人物關係先作到出黎

vale army北上只有係白港同頸澤呢兩條路揀,但manderly同reed好似盲左咁俾佢地過境

riverlands承認robb稱王係因為佢地先俾annister重創 house tully威望唔夠先接受
而家the north原氣大傷 冬季來臨
vale兵精糧足 house arryn呢d old blood反而做下把向stark稱臣,調返轉先合邏輯
正常,魔戒2001-2003,權遊2011-2019,一定係多d人識權遊,個熱度已經好大分別
因為劇評好差
Youtube好多劇評講晒衰啲乜
好多人唔睇
太多震撼位
Ned Stark死
Red Wedding
Hodor

睇到腰心腰肺
hardhome 堅好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞