【人鬼殊途】無啦啦..有隻女鬼跟住我!

1001 回覆
186 Like 12 Dislike
一口氣追曬
一口氣追曬

唔好咁chur啦 供不應求
一口氣追曬

不過既然睇得咁chur不妨睇下小弟個自修室舊作啦
我諗好多都冇睇過
輕輕一推
一口氣追曬

不過既然睇得咁chur不妨睇下小弟個自修室舊作啦
我諗好多都冇睇過

一陣睇埋
加油
「你喺我地學校咁耐都未聽過黃金聖鬥士?」阿晨問。

「未啊,邊會理其他人嘅嘢。」

「咁又係,淨係管我地譚哥仔咪得囉。」

「喂!」我和小綸同時間大叫出來。

「唔..唔好亂講啦。」我說。

「唉屌,好啦好啦。」

「佢地係我地級令人聞風喪膽嘅人物,佢地4個入面已經有2個極級男神,阿言同阿月。」

「仲有兩個叫阿楓同阿豪嘅,佢地係我地級籃球最勁嘅四個人,只要佢地一齊就會所向彼糜。」

「佢地長期係我地學校最受歡迎架喎,你真係冇聽過?」阿峰問小綸。

「嗯..冇啊。」

嘛,看來男神之名也不過如此。

「咦,係咪果幾個?」

小綸突然指向門口..
「阿晴!」有一眾人浩浩蕩蕩的走入來。

「阿言!」阿晴馬上迎接他們。

真的是他們,黃金聖鬥士!

「四個凍檸茶,兩杯少甜,兩杯正常!」為首者是阿豪。

他們在找尋位置時,也看到我們。

「YO!阿晨!阿峰!」他們走過來打招呼。

「搭檯得啦,一場同學!」說話的是阿楓,他們所叫的廢紙。

「哇..佢地就係..好靚仔喎...」小綸說。

「喂喂喂,唔好亂諗啊。」我突然心慌慌的說。

「車,講下都唔得咩。」

「喂,等陣先啦,你冇問過人肯唔肯架咩!成日都咁衝動!」阿楓被一個女孩從後拉著。

「唔緊要啦小霖,仲有位啊,你地坐啦!」我說,為同學解困是絕對義不容辭啊。

「唔該曬譚仔!」阿楓對我說。

「車,你見到靚女咪又係起曬痰。」小綸嘲諷我。

「小霖係我地級最靚最靚架喎,唔望都唔正常啦...」

真心說話啊,能夠與一等一美女共坐一檯實屬榮幸啊。
Crossover
「係喎阿晨,今年你仲打唔打籃球盃啊?」阿月問道。

他和阿晨私交甚篤,經常一起打籃球。

「打鬼打馬咩,我果班都冇人識打,成日都係陪襯。」

籃球盃是我們學校暑期的盛事,勝出者不是獲得獎盃,而是一個個消暑西瓜。

比起獎項,此比賽更重視學生間對活動的投入,因此是很多籃球愛好者磨拳擦掌的活動。

「籃球?我識喎。」小綸說。

「唔係啊?你咁都識?」我問,當然是傳心術。

「我校隊黎架!」

「咁架勢?!」我驚訝得需召喚「唔撚係掛.jpg」。

「洗乜講。我綸姐喎!」那我相信她不是耍耍嘴皮的。

「咁真係可惜啦,你同阿月比賽實令到全校女仔發癲都似。」阿豪說。別忘記,阿晨也是受歡迎的人物。

「打啊!邊個話唔打!我地三個都會打!」我衝口而出。
「你癲咗咩,做咩拉埋我落水。」阿峰罵道。

「你聽唔到小綸講咩,佢實幫到我地。」我輕聲跟他說。

「況且你反應咁好..」

「嘩正啊,期待啊!!」阿楓說。

「正你個頭啊,成日掛住打波!」小霖整個拳頭擊中阿楓的天靈蓋。

想不到女神也是暴力狂啊..但他們的感情應該很好吧。

「而加唔打唔通八十歲先打啊!」

「駁嘴你就叻,我話俾auntie聽..」

「唔好唔好,你話點就點。」

「哈哈哈~」看見他們這樣耍花槍,不知道還以為他們是真情侶。

「咁我地決賽等啦!」阿言說。

男神果然是男神啊,舉手投足均十分典雅,說句話也是這麼的有魅力。

「好啊,決賽等!」
最後唔係同隻鬼一齊 以後唔追樓主既故

3P

3P

我要睇小綸復活

3P

我要睇小綸復活

共聚天綸

3P

我要睇小綸復活

享齊人之福
小涼呢?
利申: 高登超人,驚我轉咗名你唔知我乜水
小涼呢?
利申: 高登超人,驚我轉咗名你唔知我乜水

時間線係中四升中五 所以未識小涼
btw你唔講我真係當你新讀者

3P

我要睇小綸復活

享齊人之福

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞