【人鬼殊途】無啦啦..有隻女鬼跟住我!

1001 回覆
186 Like 12 Dislike
「好啦,我走先啦,番屋企食飯啊。」阿晨說。

「咁你點啊?」我問阿峰。

「冇飯食啊..」

「咁一齊落去搵間茶記啦。」我說。

「下,你唔係買咗餸咩?」

「費時你咁慘食自己啦。」

「啊!兄弟啊!」

我們下樓後,經過公園,公園裏空無一人。

「嘩,搞乜鬼,咁靜嘅個公園?」我問。

「唔知喎…」

黑夜裏,寂靜得有點可怕,仿佛走進了一個密室似的。

「譚仔,等陣。」阿峰突然說。

「啊!!」小綸突然摁着頭大叫。

「做咩啊?小綸!」我驚惶失措。

「喂。」我們聽到背後有聲,因而向後望。

突然一個光波向著我們衝過來,阿峰伸手就擋。

「你究竟係咩人,你應該唔係普通人啊。」

原來又是上次那個黑衣人,他向著阿峰問道。

「你Partner呢?今日得你一個咋咩?」阿峰向黑衣人問。

「喲,估唔到我都有Fans!」一把聲音又從後響起。

「啊!」另一道光波又隨即發過來,但這次便沒有那麼幸運,阿峰來不及防守,小綸被光波打中。

「小綸!!」我破口大叫,只見她痛苦地攤在床上,但我如何叫她她也好像沒反應。

一陣怒火在我體內焚燒起來,不知為什麼,這種憤怒仿佛把我體內所有細胞也帶動起來,整個人也充滿了力量。

「你地咁對小綸我唔會放過你!」我帶著這層怒火向著黑衣人甲跑去,不是跑,根本是瞬間移動一般的高速。

我向著黑衣人甲揮了一下重拳,他隨即噴了一口血,並飛到九重丈遠。

但當我回復理智後,兩位黑衣人已經消失得無影無蹤。

「小綸,你應下我啊!!」
爆超1
爆超1

可能會暴走 不過真係想試下
「你地咁對小綸我唔會放過你!」

呢句第一時間諗起細個既卡通
「你地咁對小綸我唔會放過你!」

呢句第一時間諗起細個既卡通

#暴露年齡系列
又live左
文呢
啱啱睇完舊故睇新故
真係好對唔住 呢排真係有D忙 一有時間就會出

去o camp?
由舊故追到 live
點知你好忙
等,寂寞到夜深

去o camp?

想當年處子身就獻咗比Ocamp嘅女朋友

去o camp?

我處都未破

去o camp?

我處都未破

唔好話破處,女都未有
會唔會爛

去o camp?

我處都未破

唔好話破處,女都未有

我都係
比個小霖或者小涼我都冇所謂
會唔會爛

唔會啊 20號後就會正常出翻 抱歉抱歉
我連瞓覺都冇乜時間啦唉 對唔住各位
一日一推

割到陣
幫推
我連瞓覺都冇乜時間啦唉 對唔住各位

休息多啲先啦
你其他故我都未睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞