星際啟示錄 :最被 overrated 的電影:又長、又沉、又悶,兒戲垃圾

721 回覆
62 Like 1935 Dislike
故事講述我咩都睇唔明就等於唔好睇
總之...N記有得睇...多謝通知
從來冇人理過佢個仔
好撚正, 仲有重逢 2011年出, 個時聽已經好有電影感,
之後睇完2014年睇完套戲有日再聽返首歌勁唔同FEEL, 補返晒電影D畫面
書唔會貶值喎
比有需要既人一樣開心,又唔係扔落垃圾桶
唔好曲線引人屌marvel
我又中意星際啟示錄又中意marvel wo
全部人齊齊整極去咪要
應該死咗啦條柒頭
個仔應承老豆守住屋企塊田所以唔肯走
個女就唔信佢老豆會返黎覺得地球玩完

結局個仔wfc
個女就父女愛好偉大超越時空
睇完會無印象
睇足5集
得第一集Megan fox 整車有印象
5集打鬥已經完全冇印象,好癲
睇其他爛片唔會咁
個時入戲院睇已經覺得好撚正
Tenet 個蓋念係可以既
但大家睇慣平行宇宙 (Marvel AV 4)
睇唔宇宙悖輪 (得一條時間線 有因必有果), 好難拍到唔犯博
個仔慘到仆街,完全冇父愛
oled就算係大都係玩緊75同85吋啫
睇interstellar銀幕夠大出黎效果真係會震撼好多
睇完呢個post我都準備返睇多次

利申 55吋oled + 5.1.4 Atmos system
係咪因為單親?一般都係錫女多啲嘅
覺得仔可以獨立
劇情九流
不過呢個po啲人唔會承認
仲要真係有人真心話哲學 唔知哲喺邊能到
個問題吹到套戲天上有地下無

而家就話文無第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞