[突發]幾間德國大學聯合研究發現, mRNA 疫苗會會導致對武肺病毒的免疫抑制,並可能是突破性感染的部分原因!

748 回覆
402 Like 40 Dislike
最尾果句 coronavirus vaccines may not be safe, which is false 你都 quote 得出,咪一鳩樣

一年前打針亂 M、打針會心肌炎 、打針會殺精,啲所謂 factcheck 網咪一樣話係假新聞
點樣實際上法
咁你咪有得堂食+睇marvel
重點係本身個論證錯而得出既結果係錯
唔代表句野係錯
真係睇咗多幾次

Here, we report that several months after the second vaccination, SARS-CoV-2-specific antibodies were increasingly composed of non-inflammatory IgG2 and particularly IgG4, which were further boosted by a third mRNA vaccination and/or SARS-CoV-2 variant breakthrough infections.
Articles on medRxiv are not certified by peer review, edited, or typeset before being posted online. All manuscripts undergo a basic screening process for offensive and/or non-scientific content and for material that might pose a health risk and are checked for plagiarism. No endorsement of a manuscript’s methods, assumptions, conclusions, or scientific quality by CSHL, Yale University, or BMJ is implied by its appearance in medRxiv.

呢d 垃圾 journal 連睇ge 價值都無...
你有冇睇多次fig2
21 individuals had received two doses of the adenoviral vector vaccine, Vaxzevria, 30 had received an initial prime immunization with Vaxzevria followed by a boost with Comirnaty and an additional 30 were vaccinated twice with Comirnaty.

然後唔打biontech係最低IgG4?
唔洗研究都知啦
但係唔打邊到都無得去
每個人知道點算的,只係睇你點選擇
我求其講都講到,不過選擇都係靠自己

1.打咗都好,可以選擇唔再打下一枝
大家都預料到佢無限針同通行證架啦
世衛仲安排緊猴痘 借防疫賺錢有排玩

2.記錄每次身體針後異常狀況
當寫日記俾自己睇俾其他人睇又得

未打嘅,繼續堅持一齊唔好打
但要讀書/真係會餓撚死 我唔會怪你
因為你唔打真係會餓死 唔會有人義務養你
調返轉 你打完可唔可以幫0針探手足
洗撚對賭
0針個個健健康康肥肥白白
起底,電子佬你啲bio中學水平都未必有
唔識其他人的專業唔好衝出嚟柒
唔識又要屌,維園阿伯
XX:安全有效
有邊次唔炒
到真係發現大規模死人先講啦
算啦,炒咩車,你睇下啲正負皮

成日覺得自己好似入咗陰謀論嘅forum咁
試講述一下
點解有呢件事發生?
洗手的歷史:這個19世紀醫生曾呼籲洗手而被毒打至死
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/science-49875057.amp

第二,又講述下你地啲玄學醫生點睇呢件醜聞
科學界驚天醜聞!阿茲海默症關鍵論文疑造假 誤導外界16年
https://lih.kg/3084538

消除公眾疑慮係你哋學者嘅責任。唔係一句話冇關,你唔識就可以過骨。

最後補充一句,你哋醫學,從來都唔係science 分類入面,唔好拉埋Bio 嚟講。
新人類=自然生產武肺
補充:醫學界劣跡斑斑,仲好意思話人唔信你講嘢。
同有無副作用無關係
打多十針先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞