[突發]幾間德國大學聯合研究發現, mRNA 疫苗會會導致對武肺病毒的免疫抑制,並可能是突破性感染的部分原因!

748 回覆
402 Like 40 Dislike
數字跌緊囉人地
因為就係吹到支針好有用,萬能,所以先有高地,有理由迫人打

要反對強制接種,唯有反埋疫苗有用,係谷針撚迫人反苗,而事實出嚟支針效用冇預期咁理想,有位入
第四劑疫苗有用嗎?以色列醫院研究:初步發現「多打一針無法防止Omicron擴散」
https://www.storm.mg/article/4156377

人哋以色列研究都話第四針無撚柒鳩用,條苗撚仲夠膽死吹第四針有用
條苗撚肯撚定覺得自己勁過以色列醫學者啦
日韓港台條curve你食撚咗?
自己睇多次

美國亦係2022有反彈

如果疫苗有效,美國2022死亡人數應該係平嘅
打唔打,自己話事,唔好脅迫人打針。大家有say no ,冇咁大怨氣。
人地打左先咁低
同0.1%個人好似好低,但乘返人口就死好多
係啦

6月呢波冇出現過
又開始將omicon自己減弱歸落支針嘅功勞

支針防到原種 alpha beta都仲信你

吹到防到omicron就收檔la
事實mortality真係低咗好多
Omicron前係大減
但就算係omicron 有打既老嘢都死少好多
2022年初感染人數創新高原來唔係爆到七彩

我地唔係21年已經打哂針咩
我就為咗生活,焗打左2jump。但第三第四jump咁有用,你咪捉啲老嘢打,往死裏打,咁做乜迫鳩我打,我又唔係老嘢。
因為本身就係自閉,駛咩捱
又黎
明明講緊支針有無用
就又spin咗去policy maker度
人地好似講緊Israel
港共data平時又話唔可信 咪講Israel 跟住又用返港共data
我一向屌撚梗你班香港銷藥員醫生—巫醫屈人打支無撚用嘅針。
支針嘅副作用乘返人口都可以好嚴重
佢地拎fake news打飛機理撚得炒唔炒車
有腦就唔係anti-vaxxers啦
👌🏻
說實話,你班銷藥員巫醫,推銷鑽石能量水乜都好,我都唔會理你,屌那星,你班仆街屈鳩我打毒針,老虎蟹都都屌柒你班爛旦。
鬼佬正唔正常生活,係政府決定

假如打哂針都唔肯放寬,啲提倡限制人民自由嘅醫畜出街可能會俾人打

而數據見到,2022年初個波冬季疫情完咗之後,4月左右春天又有一波小復發,而就感染病例而言,疫情嚴重過20-21,死亡人數而言亦有部分國家嚴重過20-21

然後夏天又一波,有部分國家已經提出要重新限制,但有啲唔敢收緊住
以色列以及全世界22年頭爆到七彩,any problem?
以色列死亡人數21年頭同22年頭個peak係差不多

以一個打哂4針,高接種率嘅地方,我仲以為22年頭個死亡人數應該係接近0先係
22年頭未有打第4針,同時佢地除左口罩同無遊客外所有防疫都放鬆晒
你點睇佢地一打完第四針就死亡率直落?
唔係唔信醫學,但係經過Bayer藥廠海洛英同Thalidomide炒車事件,都係睇定啲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞