[突發]幾間德國大學聯合研究發現, mRNA 疫苗會會導致對武肺病毒的免疫抑制,並可能是突破性感染的部分原因!

748 回覆
402 Like 40 Dislike
苗撚出黎講兩句
係既 無人會研究
有事都唔會知
自己安心就得
0 針撚表示咳左兩日
好撚辛苦
陳雲條廢老又可以出黎懶醒刷存在了
疫苗撚:疫苗有乜可能有副作用、地球有乜可能係圓
我知佢哋心態
苗撚最鐘意偷換概念sell針然後等人陪葬

我生活多姿多彩
其實反而係冇讀過大學嗰啲因為唔知學術界點運作,以為「專業人士」、「專家」、「學者」講嘅嘢就一定只此一家 + 一定啱,先會訴諸權威、「信科學 (醫生、老師)」,冇自主思考獨立能力
輝瑞論文 peer view 完先知藥廠做假都俾你哋苗撚當係可信研究 咁點解反而未 peer viewed 嘅唔得
呢篇文講mRNA有事姐
AZ同其他疫苗並無提及有無其他問題

我四圍去喎
唔同國家咁囉
大陸都翻咗幾次就係翻唔到香港
哭出嚟
反苗撚係咁,求其搵個唔知咩source就打晒飛機,同班愛侵力話侵會反cup一樣柒
先人格謀殺打針人士係苗撚同五毛,但自己柒左之後一句道歉都冇,下次又繼續重覆同一動作,有時真係懷疑呢班人先係五毛同PR

反苗撚日日自我感覺良好0針係天之驕子,遲D港共規定無針入唔到機場同上唔到飛機睇下班反苗cctoy仲笑唔笑得出
遲D唔打針,分分鍾民都無得你移
臭港 有得離開係福氣
On9咁樣又可以屈苗撚
抵你讀城大
我零針有冇手足可以每個月俾啲百佳券我
好多人選擇性睇資料,只睇自己想信個部分
唔打針/0針好快就變終末的後宮既情節,打左針既男人死撚哂/唔可以繁殖

利申:0針
對,祖國最多人。
醫學唔係 science 分類呢個 conclusion 點得返黎架?
O 哂嘴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞