[突發]幾間德國大學聯合研究發現, mRNA 疫苗會會導致對武肺病毒的免疫抑制,並可能是突破性感染的部分原因!

748 回覆
402 Like 40 Dislike
我講緊Po主篇翻譯呀
阿茲海默症研究做假十六年,班盲信權威嘅科學撚咪又係扮盲當睇唔到
自圓其說呃鳩人 邊撚度科學?
事實clinical trial proven safe
而又得罪講句 你真係心口痛無得醫死哂?
而真係proven易有bloodclot既JnJ vaccine全世界好多地方都唔打
一個research pk
= all research are not trustworthy

Okay.
但其他研究好多都基於嗰篇造假研究嘅結果去做嘅呢
原種個隻真係有啲料嘅,睇返當時死亡人數都唔少

依加個隻同感冒冇分別
知唔知咩叫pre print peer review 起碼都成年你慢慢等啦吓
題外話

巫醫撚:
一個research pk
= all 西醫research are pk
= 中醫支那五千年智慧最可信
正苦: 個別事件不作評論
你仲好意思講 JnJ
JnJ 出果陣咪又係話安全可以打
呢篇指出mRNA有極大問題嘅論文
都係權威科學一部分
咁應唔應該信?

科學嘅本質就係可以新理論推翻舊理論同埋自我修正
當然現代牽涉到藥廠利益問題所以有時修正需要用更加多嘅時間
套用番個情况係而家幾千萬人打左3針,香港都幾百萬人 來緊仲要屈多一針
係咪有機會有啲人既身體已然以為類似病毒係自己友

咁依啲人身體會發生咩事? 突然死?
This article is a preprint and has not been peer-reviewed [what does this mean?]. It reports new medical research that has yet to be evaluated and so should not be used to guide clinical practice.
既然牽涉到藥廠利益問題,人們就更加應該對藥物更謹慎及抱懷疑態度,而唔係迫鳩人食藥打針

我正正因為有科學精神,所以先至不信權威
依排香港咪好多人突然心臟病發暈咗、死咗囉
nvax支針用舊技術又安全
FDA唔批
可能係反而易D中冠狀病毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞