[突發]幾間德國大學聯合研究發現, mRNA 疫苗會會導致對武肺病毒的免疫抑制,並可能是突破性感染的部分原因!

748 回覆
402 Like 40 Dislike
都啱既 唔通成個世界9成人都變成喪屍 我未撚變喪屍我又算正常咩
你話唔係光明會搞事都冇人信
一早話左光明會
疫苗撚唔信咋嘛
關咩事
你打嗰支咪又係未改進嘅版本
盲咗
藥廠
大陸無乜人有得打mRNA 如果mRNA出事 將來地球就由強國人主宰 千秋萬世
你留地址我ok
有邊個唔係一出世就注定要死
自己查,Google一search medicine is not a science大把資料,其實歸根究底,你醫學有不確定性。科學係好嚴謹,係唔容許Uncertainty ,換句話說就係一即是全,全即是一。1粒粒子反應同1mod 粒子反應係一鳩樣。數據充足時,可以計出你嘅軌跡,唔會好似啲玄學醫生咁,乜都話唔關事。仲有,唔好將基因學都當作係醫學,人哋係正經既生物學入面嘅生物訊息學(Bio-information)。

如果醫學係science ,咁佢會被冠名為medicine is a science of uncertainty and an art of probability。
係, 但遲D應該有得醫, 唔駛咁灰心的

就算退一萬步, 真係無得醫, 無果個病流行, 你都會無事

好似話, 你易D中天花都唔緊要, 因為你身邊無天花都可以無事嘅
所以我覺得好攪笑,香港醫生笑鳩中醫係巫醫。一隻手指指住人恥笑,但三隻手指咪向住自己,你乜撚都冇關,乜撚嘢都有機會,乜撚嘢都唔確定,大家都係用Blackbox theory

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Black_box

香港班銷藥員醫生又有乜資格笑人中醫係巫醫。

都啱嘅,人都死咗,仲有咩好講。
但而家武肺收拾唔到,已經變為風土病。變成一年兩支,得閒又一支,就算唔洗錢,日日咁驚恐,唔病死都嚇死。
其實打針反而易中, 就開始明白呢個病本來唔駛咁大鑊, 係人為地搞到咁大鑊

所以你擔憂不無道理, 只要一日谷五六七八九針, 就會令個病繼續落去

但人生健康呢D野, 你擔心又咁過, 唔擔心又咁過, 我勸你都係唔好諗咁多

就係如果你有仔仔女女, 仲細的話, 真係最好唔比佢地打, 你保護唔到自己都可以保護佢地
內鬼病毒
任簡閪屌,正到呢
突然性感冒
係連登敢話現代醫學係巫醫,真係笑出來
利申我有仔女一定唔比佢哋打
小弟打完隻手而家仲痛緊,好撚唔舒服
Btw so what 政府迫到你地九成打,唔通所有部門闔家死曬咩,邊個做呀d野如果死清光,黃絲有飯就食啦,屌
香港磚家:OK 咁即停 mRNA 疫苗,全面轉用 4兄!
"對武肺病毒的終生免疫反應可能會導致接種疫苗的孩子過上與未接種疫苗的孩子不同的人生。"

咩人生咁巴閉
唔容許uncertainty笑撚咗出聲

真理係冇uncertainty,科學只係研究工具比人去無限接近理解真理(宇宙法則),有人牽涉在內,點撚樣冇uncertainty呀
借種
仲用bioinformatic做例子我想講bioinformatic用啲programme更加鳩嚟,我識嘅PhD Postdoc做完都唔知自己做咗乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞