[突發]幾間德國大學聯合研究發現, mRNA 疫苗會會導致對武肺病毒的免疫抑制,並可能是突破性感染的部分原因!

748 回覆
402 Like 40 Dislike
明明呢隻新冠病毒最初死亡率高嗰個版本可以爆到好似以前霍亂黑死病肺結核嗰啲,拖足10幾年,全球人口死三份一可以想像得到如果而家仲係當初嗰隻死亡率高達13%嘅版本,啲人又會屌柒政府同醫生唔肯冒險開發疫苗,到時佢哋就會覺得低於1%嘅疫苗副作用比起百分之十幾嘅死亡率抵好多。

班友好似覺得人哋一早全世界有晒共識知道發生咁樣嘅疫情要點樣處理,最好全部疫苗要短時間可以研究到出黎仲要百分之百安全,完全漠視左成件事嘅緊急性。

根本隻病毒喺兩三年內變到咁弱係人類好彩咋
而家覺得冇乜大問題,死唔去,就開始搵醫生同醫學界出氣

事實上根本醫學界點做都會俾人鬧
拎藥廠都得
唔係藥廠就政府架啦
根本對你哋呢班人來講醫生點做都會比你哋鬧
隻病毒死亡率高,冇疫苗/嚟唔切開發疫苗=醫生冇用
叫大家戴口罩洗手控制左死亡率=都冇咁多人死點解要戴口罩
開發疫苗要緊急批准/疫苗唔完善=醫生攞人做人體實驗
疫苗推行之後有少數人有副作用=醫生係惡魔

得啦,成世唔好睇醫生,我哋好邪惡㗎
藥廠咪又係食政府條水

https://ibmi.taiwan-healthcare.org/zh/news_detail.php?REFDOCID=0q8wqxw4hm1s4unz
連登仔最憎嘅MRNA疫苗係美國政府資助開發
你睇清楚我講嗰五萬人係講緊邊五萬人啦阿醫生
Facebook承認Fact Check只是左派人士意見
https://lih.kg/2815354

Facebook vs 英倫醫學雜誌:當Fact Check淪為資訊審查工具
https://lih.kg/2875535

好心到今時今日就唔好貼依啲FuckCheck出嚟啦
之拿度嚟
你啲所謂事實咪只係左膠屙出嚟嘅屎嚟囉
話咁多人打左都無事,杯枝針係安全
諗起某啲陰謀論 telegram group
真係黐哂線
唔知係咪符水飲多咗
我真係幾十年都無睇過醫生喎

睇嚟你都係唔知乜嘢係The Banality of Evil阿醫生
你打苗打到腦殘添啦阿醫生
記得打夠十針呀,打到落棺材添呀
佛奇都同支共勾結添
喺香港出世嘅一出世就打過好多邪惡西醫疫苗㗎喇喎
仲唔快啲搵嗰啲「覺醒」咗嘅「盟友」幫你迫番啲毒出嚟?

祝你健康啦
啲大陸人咪打左啲大陸針,搞到又糖尿病又白血病囉
講就講係自行承擔風險,但有邊個係真係自願打針
我唔反對一出世打嘅、經得起時間考驗嘅傳統疫苗㗎
我係反對打武廢毒苗㗎咋
你唔好喺度屈鳩我呀阿醫生
做得醫生做到你咁撚樣邏輯咁差,乜依家香港嘅醫生咁撚柒鳩廢嘅咩?
打之前簽晒紙叫你自己承擔風險,想唔自行承擔都唔得啦
大陸好似有幾個唔同藥廠出咗國產疫苗
不過你都估到大陸嘢有幾咁安全啦
由於疫苗研發動輒耗5到10年才能確立其安全性和有效性,因此新冠疫苗的安全性仍有待更多時間的驗證和研究,但面對此次全球疫情的急迫性所以才授權先緊急使用。

我屌你老母啦
叫上面隻醫生解釋下做乜香港政府到依家都唔幫武廢疫苗註冊啦
你支那蛆
請關注一下世界各地 vaccine injuries 嘅受害者

https://www.jabinjuriesglobal.com/

裡面有世界各地(無香港)受害者親身講返點樣受疫苗影響,佢地唔同國家都有相應 IG 紀錄情況

當然苗撚肯定又 quote 啲 factcheck 網話呢啲全部係假,明嘅明嘅,明你地都係搵餐飯食,最緊要你地準備今年之內打第五針,最驚你唔打,你唔好逼我打就得喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞