[突發]幾間德國大學聯合研究發現, mRNA 疫苗會會導致對武肺病毒的免疫抑制,並可能是突破性感染的部分原因!

748 回覆
402 Like 40 Dislike
利申:有fd老豆個心有事
佢諗住叫醫生開豁免 點知醫生反應係"咁要快啲打"
打完無事
jm9
班苗撚話係個別事件,唔怕
苗撚口吻十足港共
其實講都無用
呢度 d 人講ge 野係
我零針中左無事
或者我見到好多人打完生 cancer
佢地信ge 係自己眼睇到ge 野
而唔係數據(even 歐美)

就算你拎歐美數據
佢地又會話打左針點解會大爆發
佢地唔會睇番個 projection 如果大家一齊唔打要死多幾多人
更加未計大家一齊唔打醫療系統會隊林多幾多倍

你點講都係無意思
疫苗重創「身材教科書」!日本AV女優現拒打疫苗潮 達人曝:大家嚇壞了
https://lih.kg/iMyFyS

還我白滑大波妹
咁依家咪89.4%人打咗兩針
夠未?定係第三針得66.7%仲未夠高?

本身有專家話第二針7成都夠做添
究竟要打成點先可以回復正常冇罩生活?
不斷搬龍門只會令人覺得支針冇用
btc仲跌緊喎 換個比喻啦
依家 d 數據點死都同疫苗無關
支針梗係安全
身邊中嘅人全部係打咗三四針,自己打咗兩針完全唔帶口罩都冇得中
全球死三分一? 你真係吹水唔洗本。一開始個死亡率最多2-3%,而且都係廢老多。

仲有大家最憎嘅係逼針,而唔係支針本身。就算外國都係delta 時代先推疫苗護照,香港仲要omicron 先搞,你覺得大家會點睇?
你今日打左未姐屌你老母臭閪
數據數據數據數據數據數據數據
果然係醫畜
因為啲數據可以操弄,磚家可以9Up

打咗大爆發都唔質疑得?
醫畜配合迫針梗係俾人鬧
人地都係想打飛機爽一爽
做乜踢爆人
睇完好多回覆啲理據都係為拗而拗

https://youtu.be/o_nKoybyMGg

呢段片我send出嚟就冇人講
我有睇呀...
台灣仔又加長左佢篇文~~~
成35分鐘 你就咁掉出嚟叫人睇
緊係無人睇,起碼都講下入面講咗咩

Cap幅圖都好掛

我就冇睇晒
好似係講緊打針有specific effect同non-specific effect
non-specific effect可以係好/唔好
但疫苗測試咗短時間 未必能夠發現到潛在嘅non-specific effect
仲有打完mRNA死亡率高過冇打針嘅control group
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞