[突發]幾間德國大學聯合研究發現, mRNA 疫苗會會導致對武肺病毒的免疫抑制,並可能是突破性感染的部分原因!

748 回覆
402 Like 40 Dislike
錯,係趙高指鹿為馬

邊個講真話話係鹿就
從來都無驚過 中左咪又係咁生活
打咗針防到感染同後遺症咩
我公公八十幾九十歲,一針無打,幾個月前中咗,七日後好返,依家仲精神過中之前,胃口又好咗
好彩佢一針無打咋,唔係嘅話香咗啦
有打針應該未中已經香左
未打針防唔到感染、後遺症
打咗針防唔到感染、後遺症之餘仲要飽受心肌炎、血栓、免疫力失調嘅風險
識計數嘅都知條數點計啦
醫畜如果有用個疫情完咗啦

神醫完唔到肺炎
醫畜完唔到肺炎

咁醫畜同神醫其實有乜分別呢
第二年打哂針之後個波先死最多人
食屎專家搞掂肺炎未

全球60%人口打咗針,隻病毒就愈爆愈勁

1918年冇疫苗,但隻流感就自己收皮
其實連登呢幾個月多咗好多 post 話自己頭痛腳痛、手爛面爛、甚至 cancer post 都多咗好多

但真係從來無見過 post 話惹到武肺之後好嚴重,全部都係幾日就好返
1918年既流感咪家下大多數既流感來源囉
https://www.worldometers.info/coronavirus/
另外邊有愈爆愈勁
其實好多人打完科興 伏必泰都係中 我就係其中一個 打咗兩針都中 相反同我近距離接觸嘅屋企人冇打針都冇中
唔食野你會死,有食野你一樣遲早會死
咁你不如唔好食野
https://www.thelancet.com/journals/lanepe/article/PIIS2666-7762(21)00220-9/fulltext
係你弱智者
人地以色列一早打晒pfizer
80%以上成人打齊晒兩到三針
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/israel/
唔睇數字老吹既你講唔打針人會有二百歲命都得添
乜你小學老師無教你齋貼數字出嚟又唔講結論係完全唔合格嘅咩?
食屎你唔會死,唔食屎你一樣唔會死
而你就揀咗食屎囉
你同其他巴打絲打嘅親身經歷咪印證咗Po主嘅研究係真實㗎囉
然後爆到七彩
苗撚會全部扮盲當睇唔到巴打絲打同身邊嘅人嘅副作用
淨係識對住堆數字打飛機
你咁都唔明,果然反科學撚係弱智d,連機率同時間長短都唔識,唔係100%就等於無用
有講唔會中咩?
結論咪有用減少感染同死亡囉
咪印證緊Po主講嘅研究係啱囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞