[突發]幾間德國大學聯合研究發現, mRNA 疫苗會會導致對武肺病毒的免疫抑制,並可能是突破性感染的部分原因!

748 回覆
402 Like 40 Dislike
弱智話反谷針弱智
但感染人數同死亡人數全部係開展接種後先打破紀錄
又一件打針打壞咗個腦
弱感冒就緊係死亡少啦
打完第四針爆到九彩你唔提
啲苗撚係都要衝出嚟柒,話自己個腦壞咗嘅
你睇完成接種或者睇接種人口個圖啦
講左開始就一日攪掂?
仲有你中左武肺立即發作?
接種拉高後感染立即直跌就知有無用啦
比晒圖都唔睇空想人地爆到七彩
事實係人地生活正常返又壓低左感染
咁我想問當你連profiling都未做/超少認知個陣
你一定擔保咁大量嘅non-neutralizing antibody唔係IgG4/IgD
一定係好事
你咁識bio試下答
反正依家你同我都唔知大部份non-neutralizing antibody係咪真係有份adcc/adcp
依家係到嘅都係鳩吹嘅啫
應該可以出多份Cell
為仆街服務,執行仆街指令,算唔算仆街一份子
That doesn’t mean vaccination is not useful…
你幻想爆同事實係兩回事
人地第4針完左立即跌晒
而個次個perk全世界一樣,係omicron開始
唔識睇英文?
支那黎既網軍?
人地死亡數最高係21年年頭,之後打完針得omicron 個次拉左一下就跌返晒
其實最癲係有堆苗撚盲目信外國 = 所有野都係啱,先搞到早期一堆苗撚覺得打復必泰好叻叻。

苗撚打飛機啲數字我就唔信架喇

講真,數字都係用來解釋身邊觀察到嘅野
咁事實就係觀察到一個二個打完針多咗問題,但無人武肺之後好嚴重

而且好多人講話醫生根本唔畀個病人當副作用咁報,又唔畀寫醫生紙

再者,而家唔係全部贊成打針嘅係醫生,全部唔贊成嘅係蟻民喎,其實醫生都有唔少反對打呢枝針,亦有啲贊成打一、兩枝但唔贊成無限期咁追落去。

當政治凌駕專業同凌駕科學嘅時候,如果仲去信呢個體制下嘅數字,咁只係傻。

講真打針就好似呢張圖,老實講以支那當時嘅財力,要 sponsor 外國權威大學去出份 paper 證明吸咗有毒氣體無直接傷害,其實唔難
其實我想問吓
三針夠未?定四針先夠
防唔到感染,意味住omicron會一直存在
打針保護力隨時間下跌
咁係咪要一直打到永遠?
That also doesn’t give you the right to force people to get vaccinated…
呢樣係政府問題
但有啲人會用黎屌支針無用
其實唔逼人打又邊有咁多人咁得閒話支針冇用
再者把口生喺人地度你理得人地中意講咩信咩?
生活正常返
其實睇個人,每人唔同
唱另外再等多一兩個減毒變種就可以當流感處理
室內外除晒口罩啦以色列
你自己睇biweekly confirmed case 個chart la
2022開始高過哂2020 2021
而2022已經係谷完針之後

Suppose 2022條curve 唔應該高過20&21with「疫苗有效」

你亦可以睇google個page嘅數據
但對照組出嚟既數據係奧滅共唔係咁喎,死亡同重症係80歲樓下係一樣,得80歲以上叫高。咁你迫80歲以上打啦,關我呢啲40歲嘅咩事。
我祝福佢地夏天冇返發,唔使重新限制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞