[突發]幾間德國大學聯合研究發現, mRNA 疫苗會會導致對武肺病毒的免疫抑制,並可能是突破性感染的部分原因!

748 回覆
402 Like 40 Dislike
fake news
MedRxiv係俾人放preprint用
就好似個cloud server放嘢上去比人睇下自己做緊乜
唔係paper黎
等睇反苗又炒車
個意思係咪話有人重覆中
好快變究極體
其實都係,SARS致死其中一個原因就係免疫因子風暴,身體比自己嘅免疫細胞打死
60歲以上最多黄
一律建議趕是
外國勢力
唔知有冇理解錯
即係打mRna一針就夠
重覆打同種嘅mrna仲衰過唔打
我睇唔到
所以武肺製造國打科興囉
三針先有足夠抗體,香港全部磚家咁講,一定岩啦
一枝副作用都未清楚的苗,睇定啲先啦
未知打咗係咪有效
但苗撚衝住出嚟迫人打
即係某國日後整到有一隻spike protein皮,但今次真係靠攻擊人體細胞既病毒,就全部人gg?
欲練神功揮刀自宮

若已自宮必不成功
全地球人打針疫苗, 都係建基於一份PAPER.
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2034577

呢篇PAPER 俾人話做假, 無人理...
個TRIAL 做到一半... 話支疫苗太正, 唔俾人打正仆街... 就停左個實驗...

所有其他結論, 都係建基於呢份PAPER ...
呢份PAPER 只係REVIEW 到疫苗短期功效...

只要有任何失誤... 其他研究同"飲符水醫病"一樣...

其實一路講緊4兄打完好似冇打咁 話佢冇效 而唔係衰過唔打

mrna疫苗先係衰過唔打 而家有埋證據
佢地都冇研發能力
廠比咩佢照讀一次
好多報告係第二針同第三針中間... 出現負數保護力...
但無人理... 因為未有理論SUPPORT ...
苗撚谷針撚都係仆街㗎喇

mRNA基本上以色列同德國都有一堆問題
4hing完全無人理之前南美洲堆4hing除咗無用照爆外,血癌風險完全無人提淨係得支那內部暗傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞