[突發]幾間德國大學聯合研究發現, mRNA 疫苗會會導致對武肺病毒的免疫抑制,並可能是突破性感染的部分原因!

748 回覆
402 Like 40 Dislike
中國又贏
基建於科學... 疫苗有效....

以色列, 德國人自己生活唔檢點又賴疫苗..
好多人仲未接受其實打科興係仲好
正正就係因為打左等於冇打

根本連我D醫生friend都係咁講
幾個濕鳩大學spam source就信到足

全球科學家公開發表既report就話deepstate陰謀

中二病睇上腦咪呢D
好撚記得, 當市民狗咁撚

2021年6月9日
陳肇始:9月後或特定群組才能打復必泰
政府以聲稱誘因等推出谷針措施,希望市民接種疫苗,並稱各區的疫苗接種中心只會營運至9月底,當中復必泰疫苗需要在9月前接種。

2021年7月9日
陳肇始:本港9月後仍會有復必泰疫苗供應
陳肇始在立法會一個委員會上提到,不是說8月後沒有復必泰疫苗提供,只是社區疫苗接種中心將於9月逐步關閉。

2021年11月4日
食衞局局長陳肇始今早在電台節目表示,政府一直有同藥廠溝通,確保疫苗供應,亦會密切監察疫苗的使用量,視乎情況決定是否有需要增加採購,市民毋須擔心不能選擇接種指定疫苗。
不嬲都係
身邊朋友打親都中
邊份REPORT 咁把炮...
support mRNA vaccine Emergency Use Authorization 個份PAPER 已經認左造假... FDA 知情, 因為要快推疫苗..
0針又贏
無人贏...
係老人家同長期病患輸...

俾人迫針班細路無咁易死既...
留名等睇鬼佬打第三針... 佢地反應大過亞洲人...
香港人打第三針mRNA 明顯比頭兩針反應大...
佢哋嘅心態就係隔離飯香
唔好咁啦 阻住人哋打J
其實藥廠想令人體接受隻病毒"唔係入侵者" 係咪想第時放一隻新version既冠狀病毒出嚟 入面有人為編輯過既viral rna ?
支那好少人打mRNA 疫苗 陰謀論就咁諗 支共死頂清零 唔打mRNA 就係等啲西方打MRNA嘅出事 佢就贏
Pin this
苖畜:肯定係陰謀論
對低死亡率病毒都打疫苗真係好錯
Mrna本來話醫癌,遺傳病,依家不務正業去防肺炎
好想呢啲人快啲仆街死
是但啦
打針不嬲都係全民試藥
你錯, 係唔好打針.
以你咁講點解要打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞