[突發]幾間德國大學聯合研究發現, mRNA 疫苗會會導致對武肺病毒的免疫抑制,並可能是突破性感染的部分原因!

748 回覆
402 Like 40 Dislike
我冇打針但病徵嚴重過打左針的人
唉,但佢本身支針都有副作用,心肌炎,呢個先係可怕地方。會痾尿冇力,痾得兩三滴。

算啦,唔打都打咗。
咁一個國家唔可以淨係睇後生仔唔死就無視嘅
就好似你付出咗大半生係一個國家你一退休就送你去死

今時今日連老人家嘅死亡率都極低,仲係到無腦防疫
我自己翻譯
老人癡呆症個論文開始我已經唔100%信報告
Both side
咁未集中整老人疫苗囉使唔使教呀,你叫班冇撚事嘅一齊防疫一齊打疫苗把撚咩,流感點做武肺未點做囉,明顯係攻擊老弱你未集中救老弱囉有幾難明呀哂哂啲資源喺班本身就好難出事嘅人身上自己搵嚟攪跟住又扮冇嘢?
真心好佩服零針人,可以捱過咁自閉嘅日子
有丫,Robert Malone囉, mRNA技術發明家囉
佢有叫你哋唔好打㗎

之後你哋話佢係fake news,misinformation之嘛
咁我都聽過打完真係冇咩症狀嘅人,我諗要睇支針抗體仲多唔多(先唔計副作用)
0針+1 但中左
Rip各位已針人士
節哀順變啦遲定早嘅啫都係
而家陪多啲屋企人
唔洗分打咗針定未打針
Feel到個個都冇睇過篇文
Google fact-check 都懶
medRxiv publishes preliminary scientific reports that are not peer-reviewed and, therefore, should not be regarded as conclusive, guide clinical practice/health-related behavior, or treated as established information.
冇支持過打針,只係講緊原種武肺有啲料
唔係個個人好似你咁未過口腔期下下要聲色犬馬
想講要打嘅話咩組合啫
好少少咁啦好幾多%就要計下先知
流感同武肺都係對老人家有啲料,唔好又扮係新聞
識好多fd都係打完針先中
姐係都幾肯定佢身體有fig2/4
你仲有下一針未打吖
真係溝通唔嚟
一早講咗打科興
咁始終都要有人為咗人類嘅將來犧牲嘅
不過無錢收慘咗啲
平時參加大學啲藥物實驗At least都有少少車馬費
第4針 i am ready
試藥其實好好paid,因為真係高風險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞