[突發]幾間德國大學聯合研究發現, mRNA 疫苗會會導致對武肺病毒的免疫抑制,並可能是突破性感染的部分原因!

748 回覆
402 Like 40 Dislike
可惜其實Wiki都有
你文盲
原文
Conclusions

VE against SARS-CoV-2 infection and symptomatic COVID-19 waned over time but protection remained high against severe COVID-19. These data can be used to inform public health decisions around the need for booster vaccination
啊,你哋啲香港銷藥員醫生唔比人話得㗎,咁你又唔好屌人哋中醫係巫醫啦。你老母。

自己笑鳩人在先,而家又唔比笑得。垃鳩圾,睇唔出你班香港銷藥員醫生有幾多專業同操守可言。

又唔解釋公眾疑慮,比人質懷就抛書包笑人,自己其身不正恥笑人在先,到比人質疑就訴諸權威。咁你專業同科學。

你唔配。
你睇埋個圖d點先
仲有睇個%指咩先啦
點解會負同人口比例都有關,當打左同未打既人多好多時,個sample就好唔穩定,再加上未考慮行為問題
卡塔爾個點低完又高返
慳啲啦,呢度係時事台,圍爐去返學術台啦。大把醫生係店水同你哋一齊屌鳩啲病人同笑鳩中醫係巫醫。

自己都唔清唔楚,就屌鳩人好質疑,呢啲叫專業,呢啲叫科學。計埋Biology,你地祖師爺達爾文,都比人當屌柒佢,噴鳩佢你阿爺就馬騮。經唔起公眾質疑就係咁話支針無害,然後就講自己係咩咩達朵,呢啲叫科學,呢啲叫專業。

都係一句,香港銷藥員醫生,你哋唔配。
0針中完日日做GYM仲大隻過以前
明顯家下完全相反
一堆小學雞上網是但睇d陰謀論文章就當真
完全唔知科學點運作,之後以為自己好叻叫專家食屎
結果咪攪到全球武肺無得唔共存囉
1呢個唔關科學事,單純係心理問題當時佢地覺得型d
而提出洗手既係醫生好無,佢發現微生物理論
well, 馬騮國最近死左兩個未打針既細路,最新既低殺傷力武肺
另外點會唔咁大鑊,支那實驗室攪出黎既野。基本上今次頭一年未有疫苗時死既人數先係最多
大部份人都覺得自己叻過d PhD 同醫生
同埋 conspiracy theory 不嬲最有 market
最好又 deep state 又盛

你同佢地講份journal 無 peer review
佢就話趕時間落呢 d pre print journal

老實講做得學術ge 都知道
做完一份研究點都想發 peer review ge journal
乜野時候會發呢 d 無peer review?
一係明知research 唔得,其會過到
一係就已經投過, 但 review 完比人reject 埋
你做老細都唔會投份 non peer review la
一陣 department 問你, 都唔知點答

唔敢話所有non peer review journal 無好野
有d 天才唔係跟大學好鐘意投呢d
但大學研究真係唔得先會投呢d
0針但中過仲搶唔搶手
我再一次,消除公眾疑慮同質疑係你哋專業醫生嘅責任。唔係我,你講撚到咁無害,啲人打針死咗,唔係一句話冇關就算鳩數,report都唔撚出。然後繼續迫針。

咁唔係專業同科學,只係霸權,我㩒你飲水,你冇得唔飲。

要圍爐嘅,唔該出返去,去學術台開個post,笑鳩啲人抵死。
打針有既問題中過一樣有,分分鐘仲多
真係驚既應該日日帶豬嘴同唔食出面野,一返屋企就消毒
全世界都有做,美國以色列做咁多你唔睇,香港既又唔信
怪得邊個
百幾年叫人唔好信神醫,個d神棍療法,咪一樣仲有你呢種柒頭情願信個d on9野都唔去認真學好現實科學
補充:如果有出過詳細report有解釋每單case係咩事,我道歉,記住係每一單。當然你話家屬唔比解剖驗屍,我都接受呢個答案。
你又何嘗唔係覺得自己叻過mRNA之父Robert Malone呀
好彩嗰兩個細路未打針咋,打咗早啲香添呀
人地英國出哂數據
打左針未打針死亡率差幾多
有幾多嚴重副作用
睇唔到

一份無peer review journal, 仲要解錯人地
如穫至寶
有乜好講
以色列咪親身示範咗第四針係無撚柒鳩用囉
有睇呀,打得多無撚用,最終停撚左繼續打,港共及其支持者迫針係無理嘅。
你盲㗎。
係「如獲至寶」,唔係「如穫至寶」
點解依家做得苗撚嘅都係文盲嚟
呢啲小事就唔好拎出嚟講啦。
比人覺得你小鳩氣。
疫苗有負數又唔洗出黎護航....
打多針咪得囉...

其實有D 早期數據都見到第一針, 頭兩個星期都有負數防感染...
但最緊要防到重症嘛...
傻閪幻想自己係true blood
其實只係反映緊依家班苗撚嘅知識水平極低,兼完全唔小心,就算出錯都唔會留意到,只會全盤接收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞