Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(21)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
其實我都想換evo150 但我未換有preout 的 av amp 所以而家都是等下年先換av amp
青蛙巴有x4700 可以玩evo150
那有錢...
佢一隻機貴過我成套野
有冇Bose 900巴打用唔到airplay?
原本駁到但 play 歌無聲
reboot 完直頭連 airplay 都搵唔到Bose 900
如果你有聽過兩條soundbar 差唔多的話,我會建議您sono beam2. 原因係佢有最完善的升級配套。可以慢慢 加sub 或 後置環繞 升級
我見Sonos冇遙控得app,電器白痴屋企人多數唔識用
仲好似冇開關? 要24hr standby?
mission LX2 II
筆直唔多,慢慢買埋其他
地方唔大,大約2m*2m,9.2好似太多
如果買二手應該留意咩,試機點試
根據依度的台主S巴所講,AV AMP是最無野可以試,因為唔通你叫佢試哂咁多個插頭又試D電
我會話睇下有無齊件,之後叫佢拍條試機片試下功能就算
所以AV AMP 2手好少過一半價
76 好明顯有幾個台主就一定是打手。
不過都有間唔中有D留言都會講下其他牌子的機同喇叭
76的野睇完信三分真,我多數睇下D POST講水貨,D打手會全面唔出聲,個POST好靜,之後就知道邊D無出名的就是打手

不過都有間唔中有D留言都會講下其他牌子的機同喇叭
見到blade runner 2049要比like
應該咁講, 叫做有名氣既all in one而又有ht bypass真係唔係好多

力水方面佢成件nc252mp隊左落去, 所以有150w x 2 into 8ohm 同樣用ncore既仲有nad, 同埋馬仔部model 30都係nc500
係冇開關 得standby
AVR真係好難試晒, 如果賣家比你試都係用佢個setup試完有聲冇問題就比錢咁
我覺得76一期期 果期有咩特價, 有咩hit就會多人推, 混左唔少打手 同埋真係問野d post好多都冇咩人理
所以佢個二手區長期都搞唔起,個個都只是信r33

我也只是最鐘意睇佢d 水貨post 好好睇,打手唔見哂
呢隻等左一排都冇特價,合埋眼比錢算
想問下sony A90 降價未,,買左a80j 由無貨等佢等左半年。
定轉990b 算
HT A9 至岩
to 青蛙巴and all
今日 618 taobao 天空喇叭減到1700
可以入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞