Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(21)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
佢冇比呀,另外我想問吓10米的HDMI線用邊款好,主要用與連接soundbar同投影機
Thanks bro
我睇日本野啫係買行就得
畀多少少,直接買4k player抵啲,起碼可以睇埋4k碟
畀多少少, Panasonic DP-UB9000
成皮野..... 貴過我部AMP 咁滯
咁長買番fiber optic既hdmi就得, 無限budget直接買monster m3000 10m
ub820 ok la
無限budget就唔會買monster la
要平就Amazon, 5舊有找光纖線
我平就ok,但係會唔會可以係偉倫買平d
請問下Q990B行同水除左冇保之外係唔係冇咩分別?
香港無舖頭有賣Amazon basics 既產品
上Amazon 買,滿49usd 包郵送到屋企
插頭會唔同,不過可以成條換
其他一樣
Thx!!
有無人用過下面啲聲帶黎run in新喇叭?
係咪真係有效果 講到bass又強左聲又靚左

https://youtu.be/z8aK7uEKiEI
https://youtu.be/oFR3-yKj6SM
買陳列品啦
各位大佬我係新手,只係用soundbar 睇下戲,3千內一體式既有無咩好選擇? 好似係denon Sony 同Yamaha 都可以諗諗?

我知道大佬們話要配合好多野,不過我只係入門想抵玩下
旗艦先最扺玩:
質素最好
買完又唔會心思思升級
貴買平用
電視soundbar咩model
denon 517/217

517好過217
琴日經過Avlife佢話A9而家訂月尾應該有貨
仲爭札緊A9定Q990B好
想問問用 q symphony係咪用唔到dolby atmos
琴日試幾次都唔得
最後用返soundbar直出就有返點燈
爸打你買水貨要幾錢?
買左qn90b,想配條soundbar,4000蚊樓下有咩選擇?係唔係配返samsung soundbar最好?
未買呀 係旋轉見到9800
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞