Samsung Galaxy 討論區 (199) 手快快中咗1001

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
你咁講一講,真係值得搵下有無人可以鎖住全程120然後比較下電量
個技術根本唔成熟
又要賴係高科技咁
用緊22+watch 4 , 完全唔覺有咩伏

伏咪轉會lor, 仲留係度做乜

我依加先發現原來22u係官網一句性能上都唔提剩係敢sell相機
連三叔都覺得888好過8gen1
22+用落有無咩缺點
無錯 但lag就應該係4.1通病 s21u升咗之後lag過4.0
屋企人部s20仲順過我部s21u
路過撚過兩分鐘 覺得個mon同相機幾靚先心動
移民L咩 就係用緊先可以比較到,等trade in唔得咩

當初wearOS承諾嘅優勢兌現得一半(大量第三方app同G assistant遙遙無期,IM而家都無邊幾款肯玩),缺點就兌換曬,續航同新sensor睡眠偵測準確率的確退步咗
https://youtu.be/SHp-NiGM5-k
最搞笑係連ip13pro都因為有咗ltpo之後搞到用落有時會lag lag地
用緊S20+真係唔知乜嘢叫做lag同發熱倒水
諗a33 不如a52
你幾時買?
續航退步同咩比?
用緊22+ watch 4 同咩其他機比較
share 多啲黎聽下
tab s8+ 4月頭買,watch 4係1月買
對比嘅係active 2同n10+ 到今日都仲未有G assistant,telegram wearOS版又無埋
唔開aod,開持續偵測+gps
active 2可以頂足兩日半先到低電量模式,watch 4而家我用24小時已經得翻58%左右,基本上頂唔到48小時
40?44mm?
44mm BT
active 2 仲係tizen
我A52s係長開120Hz(根本冇自動),係算慳電,當然同粒U冇咁勁有關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞